2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslavy postupu se zatím odkládají


Branky


0

Hněvošice zajížděly na hřiště do Dobroslavic. Do vedení šla v prvním dějství domácí družina. Hostům se ve druhém dějství podařilo zápas obrátit. Výhru však neudrželi, protože domácí ekipa srovnala v samém asi deset minut pře závěrečným hvizdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice dorazily do Dobroslavic oslabeny o několik mužů základní sestavy. Do vedení šla domácí družina, která už v 10. minutě využila zaváhání hněvošického obránce Buchty, jehož těžkou malou domů odkopl brankář Lukáš Hartamnn přímo na nohu Davida Rathouského, který neměl žádný problém uklidit míč do sítě - 1:0. Hosté se pak do svého soupeře zakousli a v 18. minutě dobroslavický brankář Osmančík vyrazil střelu Romana Gargoše. O dvě minuty později napřáhl ke střele Roman Ševior a střelu k pravé tyči vytěsnil na roh opět brankář Osmančík. O chvíli později se zjevil sám před hněvošickým brankářem Patrik Tůma, ale selhal. V poslední výraznější šanci prvního poločasu se objevil hněvošický Roman Gargoš, ale jeho střelu mířící do šibenice vyrazil na roh brankář Osmančík. Do konce první půle se už nic výraznějšího nestalo.

 

Nástup do druhé půle měly Hněvošice bleskový. V 47. minutě našel Marek Kotzián přihrávkou Pavla Ševior, jeho střelu opět vyrazil brankář Osmančík na roh. Následný roh vytěsnila ještě dobroslavická defenzíva na roh. Další roh, který zahrával Zdeněk Vrána, přistál na hlavě Romana Ševiora, jenž hlavou napnul síť domácí svatyně - 1:1. V 66. minutě se protláčil David Kotzián s míčem do šestnáctky. Jeho střelu ještě Osmančík vyrazil před sebe, ale na dorážku Romana Gargoše již byl krátký - 1:2. V následném průběhu si hosté už žádnou šanci nevypracovali, a soustředili se na ubránění výsledku. To se jim stalo v 81. minutě osudné, kdy se dostal míč Patriku Tůmovi, který ho uklidil za záda brankáře Hartmanna - 2:2. V závěru zápasu měla opticky více ze hry domácí ekipa, ale jejich snaha se rozbíjela o hněvošickou defenzívu. Hněvošice remízou musí ještě oslavy postupu odložit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp ( trenér): Výsledek je podle mě zasloužený.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (vedoucí týmu): Jeli jsme v oslabené sestavě, když nám chybělo pět až šest stabilních hráčů a projevilo se to. Myslím, že kdybychom byli v stabilní sestavě, tak už dnes slavíme postup. Aspoň utkání se Služovicemi příští týden bude mít ten správný náboj a bude o co hrát. Remíza je podle mě ale zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Pavelek [-] , M. Lišaník [-] , D. Vujtík [-] , T. Krejčí [-] - M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] - - P. Tůma [-] , R. Kubesa [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - M. Kotzián [-] , J. Harazim [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] - P. Ševior [-] , B. Cojg [-] (64. Š. Kurzica [-] ) , Z. Vrána [-] - D. Kotzián [-] (71. R. Ulička [-] ) , R. Ševior [-] , R. Gargoš [-]

ŽK: 36. R. Buchta , 89. R. Buchta , 90. R. Gargoš .
Hráči zápasu: M. Lišaník - P. Ševior , R. Ševior .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - KUROVSKÝ Stanislav (N), MROVEC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.