Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 15:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov zakončil sezónu výhrou


Branky


0

V posledním zápase se Komárov s poslední Oldřišovem dlouho trápil. ve druhé půle, ale v rozmezí deseti minut vsítil tři rychlé góly a bylo prakticky po zápase. Komárov výhrou potvrdil třetí místo. Oldřišov korunoval nezdarem nepovedenou jarní část soutěže, díky které se umístil na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl vyrovnaný z obou stran. Oldřišov si vypracoval více šancí. |Ve dvou se zjevil Vojtěch Bechný a v jedné Pavel Pardy. Ani jedna ze šancí nenašla správný směr. Komárov reagoval v 10. minutě, kdy po centru Josefa Kubesy špatně seřídil mířidla Ondřej Surový a svou střelu vyslal mimo bránu. Do vedení šel Komárov, když si ve 23. minutě narazil Michal Šubert se svým jmenovcem Hřivnáčem. Šubertovu střelu brankář Jiří Novák ještě stačil vyrazit, ale na dorážku Ondřeje Surového již nestačil - 0:1. Ve 30. minutě přízemní centr Josefa Kubesy prodloužil Michal Šubert nohou na zadní tyč a hosté se radovali z druhé branky - 0:2. V 36. minutě Oldřišov snížil. Michael Ulička krásně vysunul Vojtěcha Bechného a ten míč kolem brankáře Pelce uklidil do sítě - 1:2. Komárov reagoval šancí Hřivnáče, která však skončila na břevnu domácí svatyně. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Komárova

 

Do druhé čáati vstoupil aktivněji domácí fotbalisté. Dostali se k jedné střele, kterou Pavlu Pardymu vyrazil brankář Petr Pelc. Do jiných příležitostí hostující obrana s brankářem Pelcem Oldřišov nepustila. V 57. minutě odcentroval komárovský Josef Kubesa míč na hlavu Ondřeje Surového, pro kterého nebyl problém zamést balón do sítě - 1:3. O dvě minuty později odcentroval zprava Radek Tůma a navrátilec Daniel Kinnert trkl míč hlavou do brány - 1:4. Tyto dva údery domácí zlomily a Komárov hru opanoval. Definitivní hřebíček do domácí rakve přidal v 69. minutě po centru Kubesy hlavou Surový, který tak uzavřel svůj hattrick - 1:5. V následném průběhu zahodil Komárov ještě nějaké šance. Po nahrávce Kubesy se mýlil Jan Novák. Jan Tůma ve své šanci špatně zakončil. Střelu Jana Nováka vyrazil oldřišovský brankář před sebe a Surový s dorážky mířil špatně. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou hostí.

 

Foto zdroj: Petr Pelc



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (trenér): První poločas byl vyrovnaný. Ze začátku jsme měli šance, ale dostali jsme dva góly. Pak jsme snížili na 1:2 a hrál se vyrovnaný zápas. Pak jsme ale dostali tři rychlé góly a soupeř na hřišti kraloval.

SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): Zpočátku jsme měli otěže zápasu ve svých rukou. Dali jsme dva pěkné góly. Pak nastal u nás lehký útlum a domácí snížili na 1:2. Na začátku druhého dějství byli domácí aktivnější, ale nebyli schopni ohrozit naši branku. Potom jsme vsítili dva rychlé góly a domácí definitivně zlomili. Měli jsme i další šance a výsledek mohl být vyšší. Konečné třetí místo hodnotím velmi pozitivně a všem hráčům děkuji za povedenou sezónu, i když jsme mohli být i výše.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
J. Novák [-] - M. Hřivnáč [-] , V. Bechný [-] , V. Dedek [-] , M. Ulička [-] , P. Pardy [-] , I. Hofer [-] , R. Kalo [-] , R. Wagner [-] , J. Gletník [-] , J. Vavrečka [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - O. Surový [-] , J. Ryboň [-] , R. Tůma [-] - J. Srubek [-] , J. Kubesa [-] , J. Novák [-] , M. Hřivnáč [-] - M. Šubert [-] - D. Kinnert [-] , L. Kerlin [-]

ŽK: 44. R. Kalo .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.