Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov otočil skóre ve druhém dějství


Branky


0

Píšť v první části bylna hřišti lepším týmem a také o jednu branku vedla. Ve druhém dějství se karty obrátily a Komárov začal diktovat tempo hry. Deset minut před koncem utkání, ale ještě na ukazateli skóre svítilo 3:3. Komárov si své rozhodující trefy schoval na závěrečnou desetiminutovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byla Píšť na hřišti lepším týmem. Do vedení šla už v 5. minutě, když dlouhý balón propadl komárovskou obranou a Jan Tyleček nadvakrát propálil komárovského brankáře Pelce - 0:1. Komárov vyrovnal v 16. minutě, když se odražený balón dostal k Michalu Šubertovi, a ten propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. V následném průběhu Píšť zahodila několik šancí. Vyznamenal se při jejich pacifikaci brankář Petr Pelc. Ten nejdřívě zlikvidoval samostatný nájezd zlevé strany. O chvíli později si počínal stejně bravurně při hostujícím přečíslení. Tlak Píště vyvrcholil v 35. minutě, když se po přečíslení komárovské obrany zatočil míč na zadní tyč domácí branky Michal Růžička - 1:2. Ještě před přestávkou mohl navýšit vedení Dušan Vala, ale neuspěl.

 

Do druhého dějství vrthl Komárov jako uragán. Na hřiště šel Petr Lyko, který výrazně oživil hru svého týmu. V 50. minutě potáhl balón na levé straně Lukáš Kerlin, jenž předložil míč Petru Lykovi a ten vsítil vyrovnávací branku - 2:2. Hosté zahrozili ze standardní situace, ale tu Růžičkovi vychytal brankář Pelc. Domácí však ve svém tlaku nepolevovali, a jeho vyústěním byla třetí branka v síti hostů. Krásnou akci vymyslel Petr Lyko, který lobem přehodil hostující defenzívu a Michal Šubert se nemýlil - 3:2. Hosté však, ale deset minut před koncem vyrovnali, když dlouhý centrovaný balón poslal hlavou Karel Moric do protipohybu brankáře Pelce - 3:3. Domácí však měli eso v rukávě v podobě terstného kopu Josefa Srubka, kterým vymetl šibenici píšťské svatyně - 4:3. Hosté ale bojovali dál. Jejich povedenou standardku sebral z hlavy píšťského hráče brankář Pelc. Poslední slovo měl ale Komárov, když střelu Petra Lyka vyrazil hostující gólman a Jakub Erban popáté zametl míč do sítě - 5:3.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): Klasický komárovský první poločas, který nám nevyšel. Znovu jsme po poločase prohrávali. Soupeř hrál velmi dobře, a jeho postavení v tabulce neodpovídá předvedené hře. Měli čtyři posily z áčka a bylo to znát. Sportovně musím uznat, že si za 1. poločas nezasloužili prohrát. Ve druhém už jsme byli lepším týmem, a jak je u nás zvykem, tak jsme zápas otočili. Jen škoda, že nedokážeme hrát celých devadesát minut, ale jen čtyřicet pět.

TJ Slavia Píšť B
Jan Tyleček (hráč): První poločas jsme hráli lépe než oni, ale pak jsme to projeli fyzicky.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - J. Ryboň [-] (46. P. Lyko [-] ) , M. Zapletal [-] , O. Surový [-] - M. Hřivnáč [-] (79. J. Erban [-] ) , J. Novák [-] , J. Kubesa [-] , J. Srubek [-] - J. Tůma [-] , M. Šubert [-] - L. Kerlin [-]

TJ Slavia Píšť B
Z. Novák [-] - P. Dudek [-] , T. Jaroš [-] - J. Tyleček [-] (76. J. Frébort [-] ) , L. Masnica [-] - D. Vala [-] - P. Ballarin [-] , J. Koláček [-] , M. Růžička [-] , K. Moric [-] , O. Zug [-] (57. L. Pamula [-] )

ŽK: 21. J. Novák , 40. M. Šubert , 52. O. Surový , 82. J. Srubek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.