3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janík hattrickem porazil Bohuslavice


Branky


42. M. Janík , 74. M. Janík , 85. M. Janík
0

Bohuslavice po střeelckých hodech z minulého zápasu vyšly tentokrát střelecky naprázdno. Závada dokázala zaslouženě vyhrát díky hattricku, který vsítil Martin Janík

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice přijely do závady povzbuzení vítezství s Budišovic. Na hřišti se odehrával především bojovný fotbal, kdy lepším týmem byla domácí Závada. Už v 7. minutě se objevil v šanci Jan Cigán, který pálil nad. V 10. minutě se v nadějné pozici zjevil Martin Janík, ale nedokázal zpracovat míč. V 16. minutě Daniel Gryz loboval hostujícího brankáře, ale jeho lob zamířil vedle. Pak se hra vyrovnala a ke dvěma šancím se dostaly i Bohuslavice, ale jak Michal Šramel, tak Petr Cigán mířili své střely kolem brány. V 39. minutě domácí trenér Jiří Lébl vhazoval dlouhý aut, který se dostal až na hlavu Daniele Gryze, jehož hlavičku luxusně vyrazil bohuslavický brankář Marcel Maňák. Domácí se radovali z branky až tři minuty před koncem, kdy dělovku Jaroslava Náwratha vyrazil míč brankář Maňák před Daniela Dihela, jehož střelu opět Maňák ještě zlikvidoval, ale na patičku Martina Janíka už byl krátký - 1:0.

 

Ve druhé části byla Závada zase o něco lepším týmem. V 54. minutě vyslal Martin Janík do úniku Daniela Gryze, jehož technická střela šla těsně kolem vinklu hostující svatyně. V 73. minutě si vypracovaly tutovku Bohuslavice, ketrou však vylapal domácí brankář Krajíček. O minutu později se naplnilo známé heslo nedáš dostaneš. Aleš Dihel zprava našel Jaroslava Náwratha, který ještě míč ve skrumáži neprotlačil do branky. Odražený míč se však dostal k Martinu Janíkovi, který už byl úspěšnější - 2:0. V 80. minutě se do šance dostali znovu hosté, ale Krajíček opět čaroval. V 85. minutě nacentroval míč Daniel Gryz na hlavu Václava Ritnošíka, který ho sklepl na Martina Janíka a ten míč dotlačil do brány a završil hattrick - 3:0. Ještě v závěru utkání utekl Martin Janík po pravé straně, přihrávku našel Jaroslava Náwratha, jehož oblouček mířící do prázdné branky vykopl ven z prázdné brány hostující obránce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Byl to těžký zápas, který jsme odbojovali a zaslouženě vyhráli.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Domácí byli lepším týmem. Neřeším dvě sporné branky v naší síti. I tak by vyhráli 1:0. My jsme své šance nedali, takže Závada vyhrála zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Polák [-] , M. Janík [-] , J. Cigán [-] (69. V. Ritnošík [-] ) , J. Lébl [-] , M. Balon [-] , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - V. Janoš [-] (13. M. Benek [-] ) , L. Kušnír [-] (59. L. Halfar [-] ) , M. Šramel [-] , P. Kocián [-] (83. T. Chlopčík [-] ) , P. Cigán [-] , T. Hruška [-] , M. Breuer [-] , T. Král [-] , A. Barč [-] (74. L. Piskoř [-] ) , I. Dominik [-] (59. J. Krupa [-] )

ŽK: 33. J. Polák , 87. J. Náwrath .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - CHŘÍBEK Vojtěch (N), VITÁSEK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.