2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice podruhé v sezóně pokořily Březovou


Branky


0

Sedlice dokázaly jako jediné dvakrát v sezóně porazit Březovou. V první půli se dalo každé z mužstev po jedné brance. Ve druhém dějství vsítily asi dvacet minut před koncem Sedlice rozhodující trefu a Březové mouhou tyto body v konečném účtování hodně chybět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlice byly hostiteli Březové, která už podruhé v sezóně se Sedlicema padla. Hrála se zcela vyrovnaná partie po celý zápas. Spíše než k šancím, tak se obě družiny dostávaly k závarům v pokutovém území, ze kterých většinou nic nebylo. Domácí se ujali vedení v 16. minutě, když roh Marka Těžkého přistál na hlavě Aleše Kalužy, který zavěsil do pravé šibenice - 1:0. Březová vyrovnala hned vzápětí, když vybojoval míč Martin Šuhajík, který si obhodil jednoho hráče, a neměl komu přihrát. Tak vypálil a jeho střela skončila v síti - 1:1. Do konce poločasu ještě zahodily své šance domácí Štěpán Rohovský a Patrik Rychtar. Za hosty namířil svou hlavičku těsně nad Ondřej Lodňánek.

 

I ve druhém dějství pokračoval podobný obraz hry. Na začátku měla mírnou převahu domácí družina z Nových Sedlic. K žádným vyloženým šancím se však nedostaly. Zahrozily pouze Rohovským a Kalužou. Hosté se dostali ke střele Adama Šuhajíka, která mířila těsně nad. Klíčový okamžik střetnutí přišel v 71. minutě, když se přímo z rohu se prosadil Marek Těžký - 2:1. Hosté se pak snažili srovnat skóre a jejich otevřené obrany využívaly Sedlice k brejkům, se kterými však pohrdly. V poslední minutě ještě dostal červenou kartu za úražku rozhodčího domácí David Střílka, ale to už na výhře Sedlic nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Petr Onderka (kapitán): První půle byla vyrovnaná. My měli o něco více šancí. Ve druhé půli jsme převzali iniciativu a dali jsme vítěznou branku. Od té chvíle nás hosté zatlačili, ale my výhru ubránili.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Zápas byl po celou dobu vyrovnaný a hrálo se převážně nahoru dolu. Domácí vyhráli šťastně.



Sestavy


SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - P. Onderka [-] (52. T. Rádek [-] ) , A. Kaluža [-] , J. Chalupa [-] , D. Rychter [-] - J. Kadula [-] , D. Střílka [-] , M. Těžký [-] , M. Komenda [-] - P. Rychtar [-] , Š. Rohovský [-] -

TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - P. Křenek [-] , J. Kostera [-] , P. Cihlář [-] (71. K. Demel [-] ) , O. Lodňánek [-] , D. Novák [-] , M. Šuhajík [-] , D. Schustek [-] (46. J. Šuhajík [-] ) , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , P. Gebauer [-]

ŽK: 33. D. Rychter - 5. T. Křenek . ČK: 90. D. Střílka .
Hráči zápasu: A. Kaluža - T. Křenek .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.