0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřipov zaslouženě vyhrál


Branky


0

Dolní Životice tentokrát nevyužily svého brzkého termínu. Skřipov jej přehrával ve všech směrech a zaslouženě vyhrál brankou, kterou vsítil krátce před koncem prvního poločasu Jiří Kubánek po krásné akci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice přivítaly ve svém tradičním čase v neděli v 10:00 hostující družinu ze Skřipova. Tentokrát, ale domácím tradiční termín jejich domácích zápasů vůbec nesvědčil. Dolní Životice hostům stačily sotva do 15. minuty zápasu. Pak taktovku hry převzala hostující družina a nepustila jí až do konce zápasu. V prvním poločase zahodily skřipovské šance Ondřej Hrbáč, jeho jmenovec Černý. Buď mířili do brankáře Válka, nebo jen těsně mimo bránu. Dále se k nebezpebným střelám dostal Poltier. Dolní Životice se dostaly jen ke dvěm střelám na hranici šestnáctky, které zablokovala spolehlivě hrající skřipovská defenzíva. Rozhodující okamžik utkání přišel v 40. minutě, když Ondřej Hrbáč vysunul Jiřího Kubánka, který střelou podél brankáře Matěje Válka otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Ani ve druhém dějství se obrázek hry nezměnil. Hosté byli lepším týmem, Měli lepší kombinaci. Opět zahodili některé své šance a opět dokazovali, že je na jaře trápí problémy v koncovce. Domácí hrozili hlavně z rohů, kterých zahrávali sice více než hosté, ale nedokázali z nich nic vytěžit. Jen pár závarů, které odvrátila hostující obrana. K největšímu ohrožení branky se dostaly Dolní Životice Josefem Lazecký, jehož lavičku mu sebral z hlavy brankář Oldřich Žák. Hosté pak už v klidu výhru ubránili a připsaly si důležité tři body.

 

Zdroj foto: Rostislav Gróman



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Hosté byli lepší a poprávu vyhráli. Dali pěkný gól. My jsme stíhali jen asi patnáct minut a dostali se jen k ojedinělým střelám.

TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí týmu): Byli jsme jasně lepší. Vypracovali jsme si více šancí a naše výhra je zasloužená.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - A. Najser [-] (70. A. Košárek [-] ) , P. Dušek [-] , P. Jaksch [-] (39. J. Továrek [-] ) , M. Elbl [-] , J. Lazecký [-] , M. Pumr [-] , O. Jasník [-] , V. Palyza [-] , R. Ondřej [-] (79. J. Košárek [-] ) , A. Vícha [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - L. Jaroš [-] , R. Lichý [-] , D. Horáček [-] (6. O. Bartusek [-] ) , J. Lubojacký [-] , J. Kubánek [-] - O. Černý [-] , J. Murcek [-] , A. Střižík [-] , J. Poltier [-] - O. Hrbáč [-]

ŽK: 80. M. Pumr .
Hráči zápasu: M. Elbl - L. Jaroš .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ESSLER Michal (N), ULMAN David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.