Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas skončil remízou


Branky


0

Přestřelka se odehrála na hřišti v Melči. O krok napřed byla vždy hostující družina. Ta šla do vedení, ale Melč vzápětí srovnala skóre. Do konce poločasu vsítili hosté dvě branky a získali tak dvoubrankový náskok. Domácí v rozmezí jedné minuty dvěma slepenými góly srovnali. Životice však hned vzápětí znovu utekly do vedení. Vyrovnávací branku vsítila Melč až deset minut před koncem. Zápas tak skončil 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý zápas se odehrál v sobotním podvečeru v Melči. O krok napřed byly vždy hosté z Dolních Životic. Ty šly do vedení už ve 2. minutě, když vyraženou střelu Petra Duška dopravil za záda Jakuba Gašparíka Martin Elbl - 0:1. V 9. minutě odcentroval míč z přímého kopu do vápna Michal Klein a Michal Martínek poslal míč hlavou kolem brankáře Matěje Válka do sítě - 1:1. Pak zahodili své šance hostující Petr Dušek a Antonín Najser. Domácí reagovali pouze střelou Michala Kleina, která letěla nad bránu. Životice udeřily dvakrát před koncem prvního poločasu. V 41. minutě si narazil se svým spoluhráčem Pavel Jaksch a podél brankáře zasunul míč do sítě - 1:2. O tři minuty později nahrál Antonín Najser pod sebe Josefu Lazeckému a ten se trefil přímo z první do sítě - 1:3.

 

I ve druhém dějství pokračovaly střelecké hody. Hned v úvodu zahodil šanci Michal Martínek. V 59. minutě využil ponechané výhody Michal Klein a snížil na rozdíl jedné branky - 2:3. O minutu později si obehrál melčský Tomáš Kyška hostujícího obránce a jeho střela mířila do brány a mohlo se začít odznovu - 3:3. V 62. minutě opět úřadovaly hosté. Vít Palyza vystřelil, hostující obrábce zvedl nohu a míč propadl do domácí sítě - 3:4. Domácí se však nevzdávali a v 79. minutě vysunul Michal Martínek rychlíka Václava Škrobánka, který placírkou opět vyrovnal - 4:4. V závěrečné desetiminutovce byla Melč lepší. Když ale jejich gólovky zahodil dvakrát Václav Škrobánek a jednou Michal Martínek, dospěl zápas k remízovému konci.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): Vyrovnaný zápas nahoru dolů. Měli jsme po celý zápas více ze hry. Branky jsme dostávali po naších chybách a po poločase prohrávali o dvě branky. Ve druhé půli už nám vycházela kombinace a my vybojovali bod.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byl to hratelný soupeř. My jsme po celý zápas vedli, ale zbytečně jsme je dostali do zápasu a zbytečně ztratili body.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - T. Kyška [-] , J. Hoblík [-] (46. J. Pracný [-] ) , K. Palzer [-] , P. Prda [-] , M. Šimeček [-] , V. Škrobánek [-] , M. Martínek [-] , M. Klein [-] , O. Stupeň [-] , Z. Hrubý [-]

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - A. Najser [-] , P. Dušek [-] , P. Jaksch [-] , M. Elbl [-] , J. Lazecký [-] , M. Pumr [-] , O. Jasník [-] , V. Palyza [-] , R. Ondřej [-] , M. Essler [-]

ŽK: 55. O. Jasník , 65. M. Essler .
Hráči zápasu: T. Kyška , P. Prda .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PUFFLER Jan - ČERMÍN Josef (N), VAVREČKA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.