0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice nasázely Brumovicím tři branky a vyhrály


Branky


0

Vedoucí Těškovice byly v prvním poločasu lepším týmem. Ze své převahy vytěžily dvoubrankové vedení. I když se po přestávce hra domácích zvedla, tak Těškovice přidaly ještě třetí branku a nadále zůstávají v čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Těškovice přijely na hřiště "nepříjemných" Brumovic. Hned od začátku diktovaly průběh hry. Do vedení se dostaly už ve 2. minutě, když rohový míč prošel celou šetnáctkou domácích a Dalibor Sochorek zavěsil pod víko domácí kasy - 0:1. O dvě minuty později Brumovice reagovaly hlavičkou Macieje Nowaka, jenž ale rozezvučela břevno hostující svatyně. V dalším průběhu si vypracovaly Těškovice tři brejkové situace, ale ani Libor Gelačák, ani Vojtěch Vavrečka, a ani Matěj Krayzel nemířili do černého. Při nich se vyznamenal domácí strážce branky Rostislav Palúch. Ve 30. minuutě navíc ještě hostující Dalibor Sochorek zlomil málem břevno domácí branky. V 35. minutě si vyměnil Dalibor Sochorek míč s Matějem Krayzlem a ten málem protrhl síť domácí branky - 0:2. Brumovice těsně před odchodem do kabin napálily Leopoldem Blažkem tyčku hostující brány. 

 

Ve druhémm dějství se Brumovice zlepšily a začaly se dostávat do hry. Domácí zahrozili střelami Jana Herbera, Macieje Nowaka a Leopolda Blažka, jenž zlikvidoval spolehlivý brankář Těškovic Roman Lazecký. Za hosty v 52. minutě pálil nad Vojtěch Vavrečka. V 58. minutě vyslal otočený zády Libor Gelačák efetivně patičkou do úniku Matěje Krayzla, a ten prostřelil domácího brankáře - 0:3. Pak už se utkání víceméně dohrávalo. I přesto si Těškovice vypracovaly dvě šance Vladimírem Šenkem. Jednu zastavil zdvižený praporek rozhodčího. Ve druhé šanci jen těsně minul brumovickou branku. Domácí si v poslední desetiminutovce vypracovali ještě dvě šance, ale brankář Lazecký byl neprůstřelný. Těškovice výhrou udržely vedoucí postavení v tabulce.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (vedoucí týmu): V prvním dějství nás jednoznačně přehráli. Opět nám chybělo několik hráčů základní sestavy, ale na to se nechci vymlouvat. Oni hráli rychlý kombinační fotbal. Ve druhé půli se obraz hry změnil a my se dostávali více do hry. Těškovice však zvýšily na 3:0 a bylo po zápase. Těškovice si tři body zaslouží a doufám, že postoupí.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): Zajížděli jsme na "drsnou" půdu do Brumovic, kde se údajně těžko vyhrává. Hřiště bylo pěkné, nové kabiny. V první půli jsme získali dvoubrankové vedení, které jsme ve druhé ještě o jednu branku navýšili. Naše výhra je zasloužená. Rozhodčí taky přispěl ke kvalitě zápasu.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - V. Silber [-] (66. J. Matyáš [-] ) , R. Kubičík [-] , J. Šrek [-] , F. Chlopčík [-] - V. Porubek [-] , M. Nowak [-] , J. Varyš [-] (75. T. Vavrečka [-] ) , J. Richter [-] - J. Herber [-] , L. Blažek [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] (76. J. Šenk [-] ) , D. Sochorek [-] , V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , D. Juchelka [-] , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] , L. Gelačák [-]

ŽK: 63. R. Kubičík , 65. J. Richter .
Hráči zápasu: R. Palúch - R. Lazecký .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PORUBEK Jaroslav (N), HOZA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.