1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vedoucích týmů skončil zaslouženou remízou


Branky


0

V neděli se střetly dva vedoucí týmy soutěže. V prvním dějství se ujala vedení hostující Březová. Vedoucí tým z Vítkova vyrovnal ve druhé půli a zápas dospěl k zasloužené remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nedělní odpoledne se na hřišti ve Vítkově střetl vedoucí Vítkov a druhá Březová. V prvním poločase měla mírnou převahu hostující družina z Březové. Hosté si vypracovali dvě vyložené šance. V první zaváhal před vítkovským brankářem Danielem Richterem Martin Šuhajík. V 29. minutě už byl Martin Šuhají úspěšnější. Dostal od záložníka v rychlosti balón mezi dva obránce a s naprostým přehledm pokořil brankáře Richtera - 0:1. Domácí lídr z Vítkova se k žádné vyložené šanci v prvním poločase nedostal a tak hosté po první půli zaslouženě vyhrávali.

Ve druhé půli byl naopak lepší domácí rezervní tým z Vítkova. Přesto si šanci vypracovala Březová, když v nadějné pozici Jiřímu Lichovníkovi sjel balón a brankář Daniel Richter míč v pohodě zlikvidoval. Zaslouženého vyrovnání se dočkala domácí družina v 56. minutě, když Lukáš Pavlíček vypíchl míč váhajícímu hostujícímu obránci a balón dopravil do hostující svatyně - 1:1. V V dalším průběhu si obě mužstva vypracovala po dvou šancích. Aleš Vavroš a Tomáš Černoch zaváhali před hostujícím strážcem svatyně Petrem Kukolem. Za hosty byli neúspěšní Dominik Novák a Ondřej Lodňánek. Zápas dospěl k remíze a obě mužstva tak přeskočily v tabulce Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jiří Pavlíček (trenér): Oni tahali pilku v první půli, my zase ve druhém dějství. Remíza je zasloužená pro obě strany.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (útočník): Po celou dobu se hrál vyrovnaný fotbal. V první půli jsme šli do vedení. Ve druhé nás trošku zatlačili a srovnali skóre. Bod je zasloužený pro oba.



Sestavy


TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Dubový [-] , P. Hanuš [-] (80. J. Malý [-] ) , P. Mader [-] - M. Jurečka [-] , L. Pavlíček [-] (82. D. Rykala [-] ) , T. Černoch [-] , J. Dohnálek [-] (34. P. Novosad [-] ) , T. Kulhánek [-] (46. M. Pavlica [-] ) , A. Vavroš [-] , O. Pop [-] (46. R. Modelský [-] )

TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - J. Kostera [-] , J. Lichovník [-] , P. Cihlář [-] , O. Lodňánek [-] , D. Novák [-] , M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , P. Gebauer [-] (63. A. Šuhajík [-] )

ŽK: 40. O. Pop , 50. L. Pavlíček , 69. P. Dubový - 27. P. Cihlář , 57. D. Novák , 86. T. Křenek .
Hráči zápasu: A. Vavroš - K. Demel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRZISCH Michal - MODELSKÝ Petr (N), KRÁSA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.