Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice otočila skóre z 0:2 až na 5:2


Branky


0

Hlavnici patřil začátek zápasu. Melč se však dvěma rychlými góly dostala do dvoubrankového vedení. Hlavnice stačila ještě do poločasu snížit. Na začátku navíc srovnala skóre. Pak už na hřišti existovalo jen jedno mužstvo, a to mužstvo Hlavnice, které ještě přidalo tři branky a zaslouženě zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Melč přivítala na svém domácím trávníku Hlavnici. Zpočátku měla převahu Hlavnice, která lépe kombinovala. Jejímu tlaku se Melč dokázala ubránit a udeřila sama. V 19. minutě po akci Jana Pracného, prošel Václav Škrobánek přes hostujícího obránce. Dokázal nacentroval na pětku, kde stál Michal Martínek, jenž střelou podél brankáře Gebauera rozesmutnil hosty - 1:0. O dvě minuty později z obdobné akce byl úspěšný tentokrát Václav Škrobánek - 2:0. Domácí pak zahodili ještě šanci, po které mohli utéct hostům o tři branky. Před přestávkou přišel zákonitý trest, když na konci pěkné kombinační akce stál David Liška - 2:1. 

Ve druhé půli už domácím došly síly. Navíc po vystřídání Patrika Macka hráli víceméně o desíti, když střídající Schromm je operaci a ještě není úplně doléčen. Hlavnice srovnala hned v 47. minutě, když se po rohu prosadil Lukáš Kirschner - 2:2. Pak už Hlavnice herně dominovala a Melč navíc propadala velmi často v obraně. V 56. minutě dokonal obrat ve skóre po pěkné kombinaci Jan Wollner - 2:3. Dílo zkázy dokončil pro Melč hlavnický Jakub Gloga, který v 70. minutě po pekné střele zvyšoval už na 2:4. O deset minut později se situace opakovala jako přes kopírák a Gloga stanovil konečný výsledek utkání na 2:5. Pak se už jen víceméně dohrávalo. Melč tak nadále zůtává v tabulce poslední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): Hlavnice byla herně lepší, lépe kombinovala. Hodně těžký byl terén. My jsme se úvodnímu tlaku ubránili a vsítili dvě branky. Do poločasu jsme však bohužel inkasovali. Ve druhé půli nám došly síly. Zranil se nám jeden hráč a musel nastoupit hráč po operaci, který na hřišti je stínoval. Hosté brzo srovnali a začali těžit z našich chyb v obraně.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): My jsme měli po celý zápas převahu. Melč se dostala dvakrát za půlku a po našich hrubých chybách jsme jim darovali dvě branky. My však v převaze pokračovali a postupně jsme obrátili skóre zápasu ve svůj prospěch.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - Z. Hrubý [-] , M. Šimeček [-] , J. Pracný [-] , V. Škrobánek [-] , P. Škrobánek [-] , P. Macko [-] (46. D. Schrom [-] ) , M. Martínek [-] , K. Palzer [-] , M. Klein [-] , O. Stupeň [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - L. Lodňánek [-] (44. P. Elbl [-] ) , T. Liška [-] , P. Haas [-] , D. Hendrych [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , D. Ochrana [-] , Z. Vrána [-] , J. Gloga [-] , J. Wollner [-] (70. P. Wolf [-] )

Hráči zápasu: Z. Hrubý - D. Ochrana , Z. Vrána .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - ČERMÍN Josef (N), JUST Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.