1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová remizovala v Hlavnici


Branky


0

Ač si Hlavnice vypracovala více šancí než Březová, přesto si hosté díky jediné využité šanci dokázali odvézt domů bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hlavnice zavítal aspirant na potup z Březové a herně moc nepřesvědčila. V prvním poločase byla Hlavnice lepším týmem na hřišti. Vypracovala si i několik dobrých šancí. V 15. minutě se dostala Hlavnice do vedení, když dostal dlouhý míč za obranu David Liška a mazácký přehodil jinak vynikajícího brankáře Rostislava Krejčího - 1:0. V dalších šancích neuspěl především Jan Wollner, který si vylámal zuby na skvělém brankáři Krejčím. Domácí tak šli do kabin pouze s hubeným jednobrankovým náskokem. 

I ve druhém poločase vypadala obrázek hry úplně stejně. Hlavnice zahodila několik dalších šancí. Ty největší zazdilo duo Jan Wollner a David Liška. A opět platilo známe heslo nedáš dostaneš. V 80. minutě naběhl do volného prostoru v šestnáctce domácích hostující útočník Jiří Lichovník a zkušeně překonal domácího brankáře Petra Gebauera - 1:1. V poslední desetiminutovce se už nic vážného nestalo a zápas skončil dělbou bodů, což znamealo ztrátu pro domácí tým z Hlavnice.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Měli jsme strašně moc šancí a mohli jsme vyhrát 5:0. Nedávali jsme góly a v 80. minutě soupeř srovnal ze své jediné šance.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (útočník): Hrál se hrozný fotbal z obou stran. Nakopávali se balóny z jedné strany na druhou. Více šancí měla Hlavnice.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - J. Gloga [-] , L. Lodňánek [-] , T. Liška [-] (86. M. Bulanda [-] ) , J. Wollner [-] , P. Elbl [-] (46. P. Haas [-] ) , Z. Vrána [-] , D. Ochrana [-] (80. P. Wolf [-] ) , D. Liška [-] , L. Kirschner [-] , D. Hendrych [-]

TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [-] - T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Lichovník [-] , P. Gebauer [-] , O. Lodňánek [-] , D. Novák [-] , M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] (70. P. Křenek [-] ) , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-]

ŽK: 42. L. Kirschner , 50. D. Liška , 88. Z. Vrána - 15. K. Demel , 65. M. Šuhajík .
Hráči zápasu: D. Hendrych - R. Krejčí .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KOMÁREK Josef (N), SÝKORA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.