Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina rozstřílela Melč


0

Melč doma padla. První poločas byl ještě výsledkově vyrovnaný a hosté vedli jen o jednu branku. Ve druhé však Melč naprosto odešla a hosté jí nasázeli dalších šest branek a zvítězili 8 :1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melč se opět propadá do výsledkové bídy. Problém v tomto zápase opět měla se sestavou, kdy horkotěžko dávala dohromady základní jedenáctku. To se pak ve druhém poločase projevilo v plné nahotě, když hráči už fyzicky nestačili. V první půli se hrál relativně vyrovnnaý zápas. Štítina šla do vedení v 3. minutě, když se po standardní situaci prosadil hlavou k tyči Daniel Nardelli - 0:1. Druhá branka hostující eskadry padla v 23. minutě, když vyraženou střelu brankářem Jakubem Gašparikem, zametl do sítě Petr Stoklasa - 0:2. Melč do poločasu dokázala snížit, když trefil Václav Škrobánek - 1:2.

 

Ve druhém dějství už na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo, a to ze Štítiny. Ta si na place dělala, co chtěla. V 51. minutě byl ve vápně faulován hostující hráč, a Jakub Tietz se ze značky pokutového kopu nemýlil - 1:3. V 66. minutě se nejlépe zorientoval v šestnáctce Petr Stoklasa  - 1:4. Posledních dvacet minut už tahali domácí nohy z medu a Štítina jim nasázela další čtyři branky. V 70. minutě si pěkně naběhl Daniel Kapinos a umístil svou pumelici pod břevno - 1:5. O dvě minuty později uklidil mezi tři tyče přímý kop směřující do vápna Jakub Kunczik - 1:6. O minutu později dovršil s pomocí teče svůj hattrick Petr Stoklasa - 1:7. Dílo zkázy pro domácí dokonal pět minut před závěrečným hvizdem štítinský Patrik Nagy - 1:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): Poločas byl vyrovnaný. Bohužel jsme dostali smolné branky. Ve druhém nám odešla fyzička. Bohužel máme nedostatek hráčů a sestavu lepíme všude možně.

TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí týmu): Na první poločas se nedalo dívat. Hráli jsme hrozně. Ve druhém oni přestali hrát, a my si na hřišti dělali, co jsme chtěli.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - P. Prda [-] , P. Škrobánek [-] , K. Palzer [-] (15. D. Schrom [-] ) , Z. Hrubý [-] - J. Onderka [-] , J. Pracný [-] , M. Šimeček [-] , M. Klein [-] - M. Martínek [-] , V. Škrobánek [-]

TJ Tatran Štítina B
L. Lhotský [-] , P. Stoklasa [-] , P. Nagy [-] , D. Baier [-] , J. Kunczik [-] , J. Tietz [-] , D. Nardelli [-] , D. Kapinos [-] , J. Dankovič [-] (70. R. Adamčík [-] ) , D. Heider [-] (80. M. Lhotský [-] ) , D. Adamčík [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: PINČEK Milan - ČERMÍN Josef (N), HŘIVNÁČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.