Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá dělba bodů


Branky


0

Remízový zápas se odehrál na hřišti v Nových Sedlicích. Domácí šli brzy do vedení, ale hosté z Vítkova ještě do poločasu skóre otočili. Domácím Sedlicícm se pak podařilo vyrovnat v samém závěru a body se tak dělily mezi oba týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Vítkova dorazila na hřiště Nových Sedlic. Než se stačila pořádně rozkoukat, tak prohrávala. V 4. minutě odcentroval David Střílka balón na Štěpána Rohovského, který s naprostým přehledem otevřel účat zápasu - 1:0. Pak byli ale hosté lepším týmem a domácí přitlačili. Do šancí se dostal Petr Novosad. Roman Modelskáý z dvaceti metrů přestřelil. Mýlil se i kanonýr Karel Špok. Zasloužené odměny se hosté dočkali v 35. minutě se po rychlém brejků a přihrávce Zdeňka Šimíka dostal míč k Petru Novosadovi, který už neměl potíže míč doklepnout do prázdné kasy - 1:1. O pět minut později utekl Roman Modelský. Jeho centr vrátil domácí brankář Jan Vrána zpátky k Modelskému, který placírkou do protipohybu brankáře podruhé zatřepetal míčem v síti - 1:1.

 

Ve druhé části přenechali hosté iniciativu svému soupeři ze Sedlic. Šance se však zrodily na obou stranách hřiště. Za domácí si trhali vlasy z hlavy Štěpán Rohovský a Aleš Kaluža. Za hosty Tomáš Černoch a Roman Modelský. V 70. minutě se domácím naskytla velká možnost srovnat skóre, když byl proti Vítkovu nařízena penalta. K té se postavil Štěpán Rohovský, ale míč po jeho střele v síti neskončil. Nové Sedlice se však vyrovnávacího gólu dočkaly v 83. minutě, když se po přímém kopu dostal odražený míč k Aleši Kalužovi, který ho zametl do brány - 2:2. Sedlice ještě mohly nakonec slavit výhru, ale Štěpán Rohovský po centru Petra Onderky, promáchl míč před úplně prázdnou bránou. Zápas pak dokráčel ke spravedlivé remíze.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Petr Onderka (kapitán): Vsítili jsme rychlou branku. Hosté však byli po celý první poločas lepším týmem a zaslouženě obrátili skóre.Ve druhém dějství jsme byli iniciativnější. Neproměnili jsme penaltu. Srovnat se nám podařilo až těsně před koncem, a mohli jsme i dokonce vyhrát, ale neproměnili jsme v závěru vyloženou šanci.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): Plichta je podle mě zcela zasloužená. Ale mohli jsme i prohrát, protože domácí nedali penaltu. Sedlice nás zpočátku přitlačily a šly do vedení. Pak se hra vyrovnala a my dokázali otočit skóre. Ve druhé půli jsme trochu přenechali iniciativu soupeři, který ač nedal penaltu, tak v samém závěru srovnal skóre.



Sestavy


SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - Š. Rohovský [-] , J. Kadula [-] , D. Střílka [-] , R. Mrůzek [-] , M. Těžký [-] , M. Komenda [-] , L. Mikšík [-] (56. A. Kaluža [-] ) , J. Chalupa [-] , P. Onderka [-] , D. Rychter [-]

TJ Vítkov B
L. Pavlíček [-] - P. Mader [-] , P. Dubový [-] , D. Malaník [-] , P. Hanuš [-] - Z. Šimík [-] (56. J. Vlček [-] ) , P. Novosad [-] , T. Černoch [-] , O. Pop [-] , K. Špok [-] , R. Modelský [-]

ŽK: 33. L. Pavlíček , 65. P. Mader .
Hráči zápasu: D. Střílka - P. Hanuš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BUKOVSKÝ Josef - NOVÁK Vladan (N), BISKUP Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.