Březová nezvládla poslední zápas sezóny


Branky


0

Březová se před svými diváky rozloučila prohrou o čtyři branky. Navíc dohrávala zápas oslabena o dva hráče v poli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na závěr sezóny přijel do Březové Skřipov, který díky čtyřem využitým šancím zvítězil. Celý zápas provázely emoce, které vyvrcholily vyloučením dvou hráčů Březové. Skřipov šel do vedení už v 5. minutě, když Přemysl Poltier nasměřoval svůj volný přímý kop přímo do šibenice březovské branky - 0:1. V 17. minutě zahrával opět Poltier standardní situaci, která skončila na tyči. K míči se dostal Jan Lubojacký, který ho uklidil do sítě - 0:2. Ve 20. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Kryštof Demel. Březová však flintu do žita neházela, ale její střely bohužel končily pouze na tyči. V závěru poločasu navíc vyslal Přemysl Poltier do samostatného úniku Josefa Kubánka, který přeloboval domácího brankáře - 0:3.

 

I přes početní oslabení se hrál ve druhé části vyrovnaný fotbal. Dokonce Březová měla o něco více nebezpečnějších střel. Ty ale ke smůle Březové končily jen na kontsrukci domácí svatyně. V 54. minutě byl navíc hned vyloučen březovský za hrubé nesportovní chování Martin Šuhajík a domácí hráli jen o devíti a bylo prakticky po zápase. Hosté ještě přidali čtvrtou branku, když se ve skrumáži nejlépe zorientoval Přemysl Poltier, jenž dopravil míč do sítě - 0:4. Pak už se utkání víceméně dohrálo a Skřipov si domů odváží tři body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Skřipov pětkrát vypálil na bránu a dal z toho čtyři góly a zaslouženě vyhrál. Ostatní se mi hodnotit nechce. Rozhodčí to pokazil. Herně jsme byli sice lepší, ale vyhrává ten, kdo dává góly.

TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí týmu): V prvním dějství ze dvou přímých kopů padli naše dvě branky. Ke konci první půle jsme přidali ještě jeden a ve druhé čtvrtý a zaslouženě jsme vyhráli. Březová dohrávala o devíti, protože neunesla vývoj zápasu. Po celý zápas hrála neférově a zákeřně,s cílem zranit naše fotbalisty. Velmi nechutné byly i jejich vulgární nadávky vůči rozhodčímu, ke kterým se přidala i domácí lavička.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] (46. D. Schustek [-] ) - M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] , P. Křenek [-] (80. R. Krejčí [-] ) , P. Cihlář [-] (70. A. Šuhajík [-] ) , P. Cihlář [-] , D. Novák [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Lichovník [-] , P. Gebauer [-] (46. D. Bria [-] )

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - D. Ulman [-] , J. Lubojacký [-] , R. Lichý [-] , L. Jaroš [-] - J. Poltier [-] , J. Kubánek [-] , A. Střižík [-] - J. Kubánek [-] (83. O. Bartusek [-] ) , J. Murcek [-] , P. Poltier [-] -

ŽK: 14. K. Demel , 47. D. Schustek , 55. O. Lodňánek , 63. T. Křenek , 75. D. Novák - 25. L. Jaroš , 30. J. Kubánek , 54. D. Ulman . ČK: 20. K. Demel , 54. M. Šuhajík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - SCHNEIDER Pavel (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.