Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice zvedla hozenou rukavici a porazila Vítkov


Branky


1. J. Wollner , 11. J. Wollner , 13. J. Wollner , 17. J. Gloga , 25. T. Liška , 30. T. Liška , 31. T. Liška , 40. T. Liška , 44. T. Liška , 82. P. Wolf - 75. M. Snášel , 85. J. Vlček
0

Zápas se změnil v jednoznačnou záležitost Hlavnice, která odpověděla na páteční výhru Těškovic. Už do poločasu vedla o devět branek. Ve druhém dějství se už hra uklidnila, a zápas se v poklidu už jen dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice musela odpovídat na pátěční výhru Těškovic, a zvládla to s přehledem. Pomohlo ji to, že Vítkov přijel ve značně slepené sestavě, ve které se objevilo pět dorostenců. Hlavnice excelovala hlavně v prvním poločase, kdy nasázela bezbrannému Vítkovu devět branek. Hlavnice vše nastartovala už v 1. minutě, když hosté rozehrávali, a jejich stoper udělal hrubku a Jan Wollner samostatný nájezd v pohodě proměnil - 1:0. V 11. minutě se Jan Wollner zmocnil míče na polovině hřiště, prošel přes půlku a míč zavěsil k tyči - 2:0. O dvě minuty později dokončil hattrick, když uklidl do brány centr zpravé strany - 3:0. V 17. minutě dostal míč za obranu Jan Gloga a samostatný nájezd zametl do sítě - 4:0. Do konce poločasu se střelecky prosadil už jen Tomáš Liška, který rozesmutnil tvář hostujícího brankáře celkem pětkrát. V 25. minutě proměnil mazácký samostatný nájezd - 5:0. V 30. minutě se prosadil střelou ze střední vzdálenosti - 6:0. O minutu později opět proměnil samostatný nájezd - 7:0. V 40. minutě tečoval do sítě střelu Davida Ochrany - 8:0. Svůj střelecký koncert pak zakončil v 44. minutě, když utekl vítkovské obraně David Ochrana, který přihrávkou pod sebe našel Tomáše Lišku, který byl opět neomylný - 9:0. 

 

Ve druhém dějství se hra uklidnila. Hlavnice prostřídala čtyři hráče, a už nebyla tak střelecky produktivní. Do hry se během druhého dějství dostala i družina z Vítkova. V 75. minutě se hosté prosadili poprvé, kdy Jan Malý přehodil domácí obranu a Milan Snášel napálil míč z voleje za záda domácího brankáře Gebauera - 9:1. Domácí dovršili desítku v 82. minutě, když Martin Bulanda nahrál Petru Wolfovi, který v pohodě dával do brány - 10:1. V 85. minutě házel dlouhý aut Adam Harazin a patnáctiletý dorostenec Jiří Vlček koníčkem dopravil míč do sítě - 10:2. Hlavnice se výhrou udržela na prvním místě tabulky. Příští kolo se rozhodne o postupujícím. Hlavnici stačí vyhrát a postupuje do okresního přeboru.

 

zdroj foto: Hlavnice fans - facebook



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Soupeř přijel v oslabené sestavě a zápas byl naprosto naši jednoznačnou záležitostí. O poločasu jsme vedli 9:0, a pak jsme vystřídali čtyři hráče a výkon už nebyl takový, jako v první poločasu. Hrálo se jen na údržbu, ať to pro soupeře není tak vysoké.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): Jednoznačný zápas. Současně hrálo áčko, a my přijeli z pěti dorostenci v sestavě. V improvizované sestavě jsme odehráli vše se šťastným koncem, protože se nikdo nezranil. Soupeř nás převálcoval.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - L. Kirschner [-] , M. Bulanda [-] , Z. Vrána [-] (46. D. Liška [-] ) , P. Elbl [-] , J. Gloga [-] (46. P. Rychta [-] ) , J. Wollner [-] (46. J. Lukáš [-] ) , D. Hendrych [-] , P. Wolf [-] , T. Liška [-] (46. D. Lukáš [-] ) , D. Ochrana [-]

TJ Vítkov B
A. Harazin [-] - J. Malý [-] , J. Pavlíček [-] , M. Snášel [-] , J. Vlček [-] , L. Kouřil [-] , D. Malaník [-] , O. Pop [-] , A. Čech [-] , P. Mader [-] , P. Dubový [-]

ŽK: 34. M. Bulanda - 89. P. Mader .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - BÍLÝ Petr (N), HORA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.