1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalíkovice doma nezaváhaly a porazili Moravici


Branky


0

Moravice po výhře nad Radkovem chtěla potvrdit stoupající formu,ale narazili na druhé Chvalíkovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Chvalíkovic

Utkání začalo podle plánu a Chvalíkovice si vytvořili postupně tlak na hostující tým. Obrana Moravice měla co dělat s útočníky Chvalíkovic, kteří vybojovali mnoho rohových kopu, ale ani jeden neskončil gólem v síti Moravice. Na první gól se čekalo do 35. minuty. Hostující Kremser přišel na půlící čáře o míč a domácí po pár rychlých přihrávkách dostali míč až do šestnáctky Moravice kde Hendrych vypálil na branku, ale jeho střelu vyrazil Smolek Jan do boku, kde byl jako první dobíhající Pekárek, který nikým nenapadán neměl větší problém míč doklepnout za brankovou čáru. V 42. minutě mohlo být s Moravicí ještě hůř. Porubek na hranici vápna fauloval pronikajícího Pekárka a sudí jeho zákrok posoudil jako penaltový. K exekuci pokutového kopu se postavil sám Pekárek, ale potvrdilo se, že faulovaný hráč nemá kopat penaltu. Míč poslal vpravo od Smolka, ale ne dostatečně. Smolek si s jeho kopem poradil a držel nadále šance na bodový zisk. Poločas skončil vedením Chvalíkovic.

Nulová střelba připravila Moravici o bod

Do druhé půle nastoupili domácí s úkolem vstřelit rozhodující gól, ale to se jim i díky skvěle hrající obraně nepodařilo. Moravice hrozila z rychlých brejku, ale ty většinou končili před vápnem domácích. Chvalíkovice nadále hrozili hlavně šikovným Pekárkem, který si hlavně se záložníky Moravice dělal co chtěl. Za zmínku stojí už jen přímí kop domácích asi z 18 metrů, ale míč směřoval doprostřed branky, kde stál připravený Smolek.



Ohlasy k zápasu



TJ Moravice
Jan Smolek (kapitán): Kluci nehráli to co měli. Obraně lze vytknou nedoběhnutí střely při gólu a penaltu, ale s tou jsem si poradil. Záložníci mi připadali po obdrženém góle, že už se vidí doma na gauči. Útok jako bychom celý zápas neměli, byli všude pozdě, nepodrželi balon a hlavně ani nevystřelili na Arendáše. V druhém poločase jsme hráli jen s jedním středním záložníkem, ten druhý se na fotbal asi jen díval, nešel do soubojů, na vysoké balóny jen koukal. Po vystřídáni jsme se prakticky už na dostřel domácí branky nedostaly, protože jediný hrající střední záložník se musel stáhnout na stopéra. Prohru jsme si zasloužili a díky práci obrany nebyla vyšší.



Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
P. Arendáš [-] - D. Stoschek [-] , D. Košťál [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , A. Pekárek [-] , P. Žiga [-] , V. Pavelek [-] , D. Kuzník [-] , T. Kreisel [-] , D. Heinz [-]

TJ Moravice
J. Smolek [-] - J. Smolek [-] , J. Keller [-] (66. D. Hroško [-] ) , M. Porubek [-] , O. Havlíček [-] - M. Kremser [-] (85. R. Smolek [-] ) , J. Navrátil [-] , M. Číp [-] , J. Pavelek [-] (75. M. Blokša [-] ) - M. Kolář [-] , J. Čup [-] (90. V. Urban [-] ) -

ŽK: 58. V. Pavelek - 42. M. Porubek , 77. M. Blokša , 81. M. Kremser .
Hráči zápasu: A. Hendrych , A. Pekárek - J. Smolek , J. Smolek , J. Keller .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - ROZSÍVAL Petr (N), ADAM Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku