Štáblovice padli ve Vávrovicích


Branky


0

Od první chvíle se hrál pohledná fotbal. Hlavně domácí,kteří jsou doma nebezpeční, si vytrvářely řadu šancí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Vávrovic překvapil Štáblovice

Hoste, zřejmě zaskočeni úvodní nátlakovou hrou domácích, udrželi čisté konto jen do 15 minut, kdy se prosadil po přesném pasu Foltýna mlady bomber Klein. O pět minut později mohl opět Klein navýšit na 2:0, ale hostující gólman Hrbáč konečky prstu vyškrábl míč na tyč. Zhruba od půle poločasu začaly i Štáblovičtí vystrkovat růžky ale narážely na výbornou obranu domácích a skvěle chytajícího Banetku. 

Domácí i přes nátlak navyšují stav a kontrolují zápas

Ve druhé půli se dobře namazaný Vávrovický stroj přece jen trochu zasekl a dovolil tak snaživému soupeři několikrát ohrozit domácí svatyni. Vávrovický družina se, ale z úvodního tlaku vzpamatovala a byl to opět mlady Klein, který v 51. minutě napřáhl a vymetl šibenici Hrbáčovy brány. Tento neúnavný mladík byl i u třetí branky domácích, když v 72. minutě skvěle prošel obranou, položil Hrbáče a naservíroval míč Foltýnovy, na kterého už zívala prázdná brána. Hosté se však nevzdávaly a přidaly alespoň jednu branku, kterou v 82. minutě po teči Krále dopravil za záda výborně chytajícího Banetky Dobrotka. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmařik: Před zápasem jsme si řekli, že hostům máme po podzimním debaklu co vracet. Kluci byli zdravě vyburcováni a plnily pokyny do posledního puntíku. Bylo na nich vidět, s jakou chuti do zápasu nastoupily. Dnes jsme vyhrály zcela zaslouženě. O výhru se zasloužil celý tým.




Počet diváků: 45. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - MORBITZER Jakub (N), ŠENK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku