3:1
(1:1)
36. D. Klein
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice odjíždí z Deštné bez bodu


Branky


0

Vávrovice v minulém kole deklasovali Větřkovice a chtěli navázat výkonem i v Deštné, ale odjíždí bez bodu. Deštné, která si chtěla zpravit chuť po prohraném zápase ve Chvalíkovicích i díky povedenému střídání zvítězila v prvním jarním domácím zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Utkání začalo na obou stranách opatrně a s plnou nepřesností. Domácí se ujali vedení v 33. minutě, kdy po faulu za půlící čarou rychle rozehráli a po ose Pekárek - Klein – Lhotzký, posledně jmenovaný dorazil střílený centr do branky – 1:0. Moc dlouho se ale domácí neradovali. V 36. minutě domácí nesmyslně házeli aut směrem na stopery, po hrubé chybě šel hostující hráč Klein sám na brankáře Kamráda a mezi nohami ho také překonal – 1:1. 

Povedené střídání domácích

Ve druhém dějství domácí přidali na kombinaci, nový impulz přinesla střídání, což byl asi rozhodující moment. Po individuální akci Lhotzkého v 75. minutě, který prošel celou obranou a z úhlu stačil míč ještě odcentrovat, dal Michal Smolek dorážkou gól - 2:1. Hosté začali riskovat vysunutím stopera do předních linií, vytvořili si i šance a i s trochu štěstím na straně domácích, kdy trefili tyč a jedním vynikajícím zákrokem Kamráda branku nakonec nevsítili. Naopak při jednom s brejků se podařilo domácím v 82. minutě Tesařem výhru pojistit - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Deštné
Zbyněk Pekárek (trenér): Zápas i přes citelné oslabení hráči nesehráli dobrý. Cenné je ovšem vítězství, takže v tomto směru musím být spokojenost. Tento výkon by, ovšem na soupeře jaký nás čeká nyní a to Slavkov, určitě nestačil. Doufám i vzhledem ke zranění klíčových hráčů a jejich možného uzdravení a start v dalším zápase, že dojde ke zlepšení zejména kombinace, která skřípala.

FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmařik: V prvním poločase jsme držely s domácími krok, dostávaly se do šancí, které jsme však nedokázaly proměnit. Inkasovaly jsme po zbytečné chybě, následně se nám ale díky střídajícímu Kleinovy podařilo srovnat. V druhém poločase nás soupeř dostal pod tlak, neuměly jsme si přihrát, vytratila se bojovnost, čehož soupeř využil a vsítil ještě dvě branky. Za zmínku snad jen stojí nastřelena tyč Hendrycha po krásné individuální šanci.



Sestavy


TJ Sokol Deštné
J. Kamrád [-] - F. Trlica [-] , M. Maruszák [-] , D. Nowický [-] - R. Tesař [-] , M. Kalužík [-] (65. M. Smolek [-] ) , Z. Pekárek [-] , L. Kachtík [-] (70. P. Trlica [-] ) , V. Ciminga [-] - R. Lhotzký [-] , D. Klein [-] -

FK NOVA Vávrovice B
L. Banetka [-] - P. Fifeger [-] , A. Gebauer [-] , P. Hendrych [-] - J. Slíva [-] (65. L. Černý [-] ) , M. Bartusek [-] (28. D. Klein [-] ) , J. Laifert [-] , D. Šenk [-] , R. Bartusek [-] - L. Foltýn [-] , P. Krčmařik [-] (32. J. Schreiber [-] ) -

ŽK: 60. D. Nowický , 72. M. Smolek - 80. P. Hendrych .
Hráči zápasu: J. Kamrád , R. Lhotzký - D. Šenk , J. Slíva , P. Hendrych .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - BEDRUNKA Miroslav (N), HANEL Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku