Slavkov deklasoval Radkov


Branky


56. A. Anelkin (p.) - 6. J. Cahel , 37. J. Cahel , 41. J. Lhotský , 61. M. Gavenda , 71. L. Ulrich , 90. V. Marek
0

Už jistý postupující celek ze Slavkova si přijel pro body do Radkova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov opět dokazuje proč postoupil

Slavkov přijel na zápas s Radkovem v okleštěné sestavě, ale i přesto začal ve svižném tempu. Již v 6. minutě se po centru Mičkera prosadil Cahel - 0:1. Slavkov se rychlým gólem uklidnil a tempo se zpomalovalo. Za zmínku stojí krásná dalekonosná střela cca z 25 m Klementa, který protáhl gólmana domácích. Druhý gól se podařilo přidat v 37. minutě hlavou Cahelovi, který přesně naskočil na ideálně kopnutý roh Marka – 0:2. Další gól přidal Slavkov ve 41. minutě po krásné akci - odkop Klementa, prodloužil Cahel na Lhotského, který překonal gólmana domácích a stanovil poločasové skóre - 0:3. 

Klidný konec utkání


Druhý poločas začal ze strany Slavkova počtem nepřesných přihrávek, čehož začali využívat domácí útočníci a začali zlobit obranu hostů, což vyústilo v 56. minutě přísnou penaltou pro domácí, kterou proměnil Anelkin, když poslal hostujícího gólmana Nováka na druhou stranu branky - 1:3. Slavkov nenechal nic v náhodě a v 61. minutě se prosadil Muroň, který dotírajíc na domácího gólmana využil jeho zaváhání a obral ho o balon a zavěsil do prázdné brány – 1:4. Další gól přidal hlavou Ulrich v 71. minutě, kdy si naběhl na centr Cahela – 1:5. Poté mohl přidat další gól Cahel a dosáhnout hattricku, ale trestuhodně z 3 m zahodil svoji šanci a poslal míč placírkou vysoko nad domácí svatyni. Poté štěstí zkoušel Mičker, který střelou z 20 m k tyči protáhl domácího gólmana a donutil ho jít na zem. V závěru utkání v 90. minutě pohladil míč Marek a přehodil domácího gólmana a uzavřel skóre zápasu - 1:6. 



Počet diváků: 25. Rozhodčí: ČAPEC Libor - PRDA Václav (N), RUSO Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku