Moravice konečně vyhrála doma


Branky


30. J. Čup , 42. M. Kolář , 44. M. Kolář , 65. M. Kolář , 90. M. Číp - 55. P. Kopl , 85. P. Kopl
0

Moravice si v utkání 11. kola chce zpravit reputaci po nevydařeném startu jara, když ze 4 utkání získala 3 body a vstřelila jediný gól. V cestě ji stojí nevyzpytatelné Větřkovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Moravice nese ovoce

Od první minuty byli jasně lepší domácí hráči.  Již v 10. minutě se Smolek Jan po přihrávce Urbana uvolnil, ale poté nedokázal přihrát přes tři hráče volnému Čupovi. V 15. minutě se opět uvolnil Smolek a měl to namířeno na branku, ale v poslední chvíli ho sundal za hranici pravidel stoper Větřkovic. Z následného přímého kopu ale domácí branku Větřkovic neohrozili. Hra se začala přiostřovat a jako první to odnesl Pavelek Jan, který musel být po faulu v 30. minutě střídán. Z následné rozehrávky šel míč na Čípa, který našel Jana Smolka, který nastřelil pouze tyč, ale jeho střelu dorazil do branky Čup – 1:0. V 36. minutě střílel Smolek, brankář hostů jeho pokus vyrazil a při pokusu Smolka míč doběhnout a vsítit gól do prázdné branky mu gólman hostí skočil na koleno a Smolek musel být také vystřídán.  Ve 42. minutě zahrávali rohový kop. Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientovala mlada posila domácích Kolář a nekompromisně poslal míč do šibenice branky Větřkovic - 2:0. Ve 44. minutě si vzal míč Urban, výbornou přihrávkou našel vlevo nabíhajícího Koláře, ten poslal střelu na přední tyč, od které skončil míč v síti - 3:0. Poločas dopadl podle předpokladu a borci z Moravice se konečně gólově prosadili.

Hattrick Koláře rozhoduje zápas

Start druhé půle byl opět v režii domácích hráčů, ale jako první dokázal snížit v 55. minutě hostující Patrik Kopl – 3:1. Moravice nadále tlačila na pilu a v 65. minutě si míč vzal Havlíček, sólem se dostal, až na šestnáctku kde našel přihrávkou Čupa, který našel vlevo ještě lépe postaveného Koláře, ten střelou do protější šibenice završil svůj skvělý výkon Hattrickem – 4:1. Moravice se uklidnila a zvolnila, trestem za to byl druhý gól Patrika Kopla, který přehodil brankáře Soldána a snížil – 4:2. Domácí nadále kontrolovali hru a odměnou jim byl pátý gól v síti hostů. Skvěle hrající Urban se po individuální akci v 90. minutě dostal až do vápna hostu kde ho fauloval obránce.  K exekuci penalty se postavil Matěj Číp a se štěstím penaltu proměnil – 5:2. Domácí se tak konečně probrali a po utkání v Radkově, kdy dali zatím jediný gól jara, si připsali 5 zásahů v bráně Větřkovic



Ohlasy k zápasu


TJ Moravice
Smolek Jan ( sekretář): Dnes to bylo úplně jiné utkání než v předešlých kolech, konečně se nám podařilo zužitkovat převahu nad soupeřem a vstřelit první gól. Dnes mě mile překvapila obrana a záloha, šlapali na 120 %. Klobouk dolu před výkonem Koláře, který asi potřeboval v předchozím zápase motivovat posazením mezi náhradníky. Dnes mi dokázal, že na základ má. Konečně se prosadila i naše nejvýraznější posila Číp, sice jen s penalty, ale i to se počítá. Chtěl bych klukům a hlavně Obraně poděkovat za skvělý fotbalový zážitek, který jsem díky zranění v 37. minutě mohl zkouknout a viděl jsem, jak to kluku jde…. Konečně to mělo koule a dalo se na to dívat…..




Počet diváků: 10. Rozhodčí: PIVOVARČÍK Miroslav - HENDRYCH František (N), KOPL Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku