Z. Brus 50.
Z. Brus 67.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky doma porazily Rosice


Branky


50. Z. Brus , 67. Z. Brus
0

Zajímavý zápas se hrál v sobotu v Pardubičkách. Hrálo se o důležité body, jelikož domácím patřilo v tabulce šesté místo  a rosičtí byli hned za nimi s jednobodovou ztrátou. Navíc Pardubičky měly hostům co vracet, na podzim totiž prohrály v Rosicíh 6:2. Informace o průběhu zápasu Vám nabízíme v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólu, ale šance na obou stranách

Rosice přijely do Pardubiček s improvizovanou sestavou a chtěly se spolehnout především na defenzívu a rychlé protiútoky. Domácí byli tedy od začátku zápasu více na míči.

Do koncovky se ale nejprve dostávali spíše hosté. Ze střední vzdálenosti střílel nad Pejřimovský. O chvíli později unikal ze strany Tomyška, ale i on minul branku. Pardubičky měli územní převahu, rosická obrana odolávala a co přes ní prošlo, to vyřešil brankář Nahálka. O střely z dálky se pokoušel Kříž, ale chyběla mu přesnost.

Na druhé straně střílel po rohovém kopu těsně vedle aktivní Petr Zelinka. V dalším kontru hostů unikala dvojice P.Zelinka, Tomyška a oba hráči se dostali do střetu s brankářem Dufkem, z obou vyšel domácí strážce svatyně vítězně.

Asi největší možnost první půle měl Čásenský, který zůstal zapomenutý na hranici ofsajdu a dostal se k dorážce střely, kterou Nahálka skvěle vyrazil, ale pouze před sebe. Dobíhající Čásenský nechal hostujícího gólmana vyniknout i podruhé.

Ale také rosičtí měli v závěru první půle blízko ke gólu. Po kombinaci na pravé straně hřiště, se k míči uvnitř pokutového území dostal P.Zelinka, který se kličkou zbavil obránce a prudkou přízemní střelou orazítkoval tyč.

I přes další snahy, zejména na domácí straně, skončila první půle bez branek.

Dvougólový Brus

Ve druhém dějství bylo na hostech čím dál více patrné, že jim docházejí síly, Pardubičky to vycítily a začaly utahovat šrouby.

Skóre se poprvé měnilo už po pěti minutách od zahájení poločasu. Těsně za hranicí vápna domácí zakombinovali, míče se chopil Brus a střelou šajtlí zamířil přesně k tyči - 1:0.

Pardubičky byly na koni a snažily se přidat další branku. To se jim povedlo v 67.minutě. Rosická obrana se při rozehrávce dostala pod tlak a Roubal nepřesnou rozehrou daroval míč soupeři. Chybu hostů potrestal znovu Brus, který opět mířil do podobného místa jako při první brance - 2:0.

V následujících minutách se hosté ještě pokusili otevřít hru, když se stoper Roubal vysunul na hrot útoku s cílem vyhrávat hlavičkové souboje. Do hry potom naskočil mladík Tadeáš Jirsa (rok narození 2001) a připsal si tak svůj první start v seniorském fotbalu.

Rosice si dokázaly vytvořit několik standardních situací, ale šance nepřicházely. Naopak v hostující defenzívě se vyskytovala okénka. Skórovat tak mohl třeba P.Jonáš, ale míč ho ideálně neposlechl a Nahálka stačil zakročit.

Nervozní závěr zápasu ještě nabídl po jedné vyložené šanci na obou stranách. Nejprve Roubal prodloužil dlouhý míč za obranu domácích, kam si zaběhl L.Němec a snažil se špičkou kopačky posunout míč do sítě, ale brankář Dufek si s touto situací poradil.

Pak se ještě řitil sám na Nahálku Mrázek, jehož střela mířila nad branku.

 

Pardubičky tak zaslouženě zvítězily a svému soupeři v tabulce odskočily na čtyři body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Zápas jsme měli, proti dobře hrajícím domácím, možnost poslat na svou stranu během tutovek v první půli, což se nepodařilo. Prohra je v tomto případě zasloužená, neboť domácí byli aktivnější.

Autor: L. N.


Sestavy


SK Pardubičky B
L. Dufek [-] - T. Jonáš [-] , T. Maršíček [-] , M. Němec [-] , J. Bednář [-] (45. D. Čáň [-] ) - V. Luptovský [-] (85. M. Tuťálek [-] ) , Z. Brus [-] , J. Kříž [-] (56. D. Jonáš [-] ) , T. Mrázek [-] - J. Čásenský [-] , P. Jonáš [-] (76. O. Pilný [-] ) -

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Zelinka [-] , J. Roubal [-] , M. Morávek [-] , J. Němec [-] (80. J. Klimeš [-] ) - P. Chládek [-] , L. Pejřimovský [-] (52. V. Korbel [-] ) , L. Němec [-] , D. Palaščák [-] - P. Zelinka [-] , M. Tomyška [-] (72. T. Jirsa [-] ) -

ŽK: 88. T. Jonáš - 61. J. Roubal , 88. J. Zelinka .
Hráči zápasu: Z. Brus - V. Nahálka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Laksar Petr - HREBENAR Jakub (N), STACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.