1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky vezou tři body ze Sezemic


Branky


0

Sezemičtí potřebují na jaře co nejvíce sbírat body, jelikož se jich stále týká boj o záchranu. V minulém kole v Jaroslavi se jim to nepodařilo.Tentokrát hostily na svém hřišti Pardubičky, které se po špatném podzimním úvodu pomalu ale jistě posouvají do horní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepším týmem

V prvním jarním utkání na domácím hřišti, Sezemice "B" přivítaly béčko Pardubiček, se kterým nemají zrovna hezkou bilanci.

 

Úvodní minuty utkání, dalo by se říci i celý první poločas, byl v režii hostů, ti se soustavně snažili vymyslet golovou akci.

Golové příležistosti tedy naskakovaly hlavně na straně Pardubiček, ale hosté ne a ne překonat brankáře Holečka.

To vydrželo až do 24.minuty, kdy z křídelního prostoru nahrávkou napříč vápnem míč našel hostujícího Mrázka a ten do odkryté branky poprvé změnil stav utkání - 0:1. Mrázek se tak trefil již ve druhém zápase v řadě. 

O pár minut později, konkrétně ve 33. minutě se k míči dostal Luptovský a zvýšil skóre na 2:0 pro Pardubičky.

Ve zbytku poločasu se domácí  ještě pokoušeli snížit, ale vešekeré pokusy zůstaly nevyužity. První poločas, plný nepřesností na obou stranách, tak skončil dvougolovým vedením Pardubiček.

Pardubičky si svůj náskok pohlídaly

Ve druhé půli se obraz hry lehce pozměnil. Pardubičky, ač mohli hrát relativně v klidu, nabízely po svých chybách šance domácím, kde hlavně

neúnavný Brychta bojoval ze všech sil a větral hostující obranu.

Další branka přišla v 73. minutě. Samostatný nájezd hostů skvělě zlikvidoval brankář Holeček. A když už se zdálo, že tato akce zůstane nevyužita, tak míč, který dopadl mezi sezemické hráče, odskočil pro domácí tak nešťastně, že z druhé vlny mohl uklízet do brány Brus - 0:3.

Alespoň čestný úspěch domácích zaznamenal v 81.minutě střídající Levinský, který dostal dlouhý míč do běhu. Nezalekl se vybíhajícího brankáře Dufka a důrazem, sobě vlastním, dostal míč do branky Pardubiček - 1:3. Za tuto akci sklidil velký aplaus početného domácího publika a upravil tak skóre na konečných 1:3.

 

Sezemice tedy na své první jarní body čekají. Navíc v příštím kole zajíždějí na hřiště lídra z Mikulovic. Naopak Pardubičky stoupají tabulkou a již se nacházejí na 7.místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic ): Bohužel ani v tomto utkání jsme nezvítězili. Soupeř předvedl kvalitní výkon a svůj náskok z první půle si již uhlídal. Nyní nás čeká soupeř nejtěžší, tak uvidíme co přinese další zápas.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Holeček [-] - A. Blažek [-] , J. Kříz [-] , V. Tláskal [-] , V. Báča [-] - L. Horyna [-] , Š. Kožnar [-] (71. M. Levinský [-] ) , T. Holeček [-] , M. Veselý [-] - M. Hajšínek [-] , J. Brychta [-]

SK Pardubičky B
L. Dufek [-] - T. Jonáš [-] , P. Pech [-] , I. Seemann [-] (46. J. Čásenský [-] ) , T. Maršíček [-] - O. Zelenda [-] (57. D. Jonáš [-] ) , Z. Brus [-] (74. M. Tuťálek [-] ) , M. Němec [-] , V. Luptovský [-] - T. Mrázek [-] , M. Kabeláč [-] -

Hráči zápasu: J. Brychta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ziegler Vratislav - KUTÍLEK Josef (N), FROŠ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.