0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice podlehly Chvojenci těsně 0 : 1


Branky


0

Za krásného jarního počasí přivítaly domácí Rosice druhý tým tabulky Chvojenec. Na podzim ve vzájemném střetnutí zvítězil Chvojenec. A i tentokrát se radovali chvojenečtí, nutno však dodat, že Rosice jim byly minimálně vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokorný zajistil hostům vedení

Domácí lodivod David Matějů nemohl v tomto utkání počítat ani s jedním brankářem a tak do branky putoval na záskok Jiří Růžička.

V prvních patnácti minutách se hrálo bez šancí, s řadou nepřesností na obou stranách, k čemuž přispěl i terén na hřišti.

Ve 20.minutě vybředla z letargie akce domácího Voleského, který obelstil svého strážce, zatáhl míč po lajně a nacentroval před branku. Tam byl v dobré pozici Tomyška, ale jeho hlavičku reflexivním zákrokem vyrazil brankář Pavlíček. Tomyška se připomněl ještě jednou o pár okamžiků později, jeho střela z dvaceti metrů doskákala těsně vedle hostující branky.

O 5 minut později tak nakonec udeřili chvojenečtí.Pokorný si zpracoval míč, navedl si jej podél vápna a křižnou střelou na zadní tyč překonal Růžičku - 0:1.

Ve 28.minutě střílel znovu Pokorný, jeho střelu Růžička s problémy vyrazil na roh.

Těsně před přestávkou střílel z hranice vápna Vratišovský, trefil však pouze prostředek branky a Pavlíček tak mohl chytit míč do náruče. Poslední šancí první půle byl trestný kop J.Zelinky mířící pod břevno, jenže Pavlíček hosty podržel a vyrazil míč nad branku.

Šance vyzněly do prázdna

Stejně jako první, tak i druhá půle začala pasáží bez větších šancí. Hru domácích oživila dvě poločasová střídání, kdy na hřiště přišli P.Zelinka s Chládkem.

V 61.minutě se však z ničehonic řítil sám na branku hostující Andrýs. Růžička zareagoval a včasným výběhem zastavil únik chvojeneckého útočníka. Bohužel při tomto zákroku se zranil, na hřišti vydržel pak už sotva pět minut a do branky musel další zaskakující brankář L.Němec.

Domácí v těchto chvílích drželi míč více na svých kopačkách. Chvojenec už se do šancí nedostával. Přesto si jednu gólovou ještě vytvořil, ale střelu zblízka Němec vyrazil a udržel tak pro domácí naději.

Obrázek hry byl pak už něměnný. Rosice zjednodušily svoji hru a dlouhými míči se snažily dostat do zakončení. Za zmínku stojí hlavička P.Zelinky nad branku. Největší možnost na vyrovnání měl obránce Pejřimovský, který po závaru ve vápně trefil tyč.

Hosté výhru udželi a radovali se z vítězství v utkání, kterému by slušela více remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Zápasu by jednoznačně slušela remíza, zvláště když jsme přece jen měli o trochu více tutovějších šancí i toho pověstného držení míče.Na to se ale fotbal nehraje. Za první poločas pochvala pro Jankovského a J.Zelinku. Ve druhém vynikli Voleský a Pejřimovský.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
J. Růžička [-] (63. L. Němec [-] ) - J. Zelinka [-] , J. Roubal [-] , L. Pejřimovský [-] , S. Kalhous [-] (46. P. Chládek [-] ) - Z. Voleský [-] , V. Levai [-] , F. Vratišovský [-] , J. Jankovský [-] (81. J. Němec [-] ) - M. Tomyška [-] (46. P. Zelinka [-] ) , M. Tesař [-] -

Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - J. Pavlíček [-] , M. Centner [-] , T. Burkovič [-] , T. Richter [-] - D. Nechvíle [-] (87. J. Zbudil [-] ) , J. Píša [-] , P. Nechvíle [-] (56. H. Dostál [-] ) , D. Pokorný [-] - L. Moravec [-] , Z. Andrýs [-] -

Hráči zápasu: Z. Voleský - D. Pokorný .
Místo: Rosice nad Labem. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Aleš - STACH Jiří (N), KREIZL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.