Heřmanova Huť skolila Ledce!


Branky


1

 

Domácí i podruhé v sezóně vyzráli na tým ze špice tabulky a poskočili na čtvrtou pozici.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Heřmanova Huť na podzim na půdě Ledec uspěla 5:2 a lépe si vedla i v jarní odvetě. Jako první mohli jít ale do vedení hosté, ovšem Tupý ve stoprocentní šancí skórem nepohnul. A tak platilo otřepané "nedáš-dostaneš." Odražený balón si našel dva metry za vápnem Michal Kaprál a z první jej poslal do sítě. Šance se následně množily na obou stranách, ani jeden z týmů však do poločasu skórem nepohnul. Pro domácí byl překážkou gólman Pochobradský, hostům zase často nefungovala mířidla.

 

 

Ve druhé půli se ale poměrně brzy dočkali přítomní fanoušci branky, kdy jejich tým navýšil vedení. Martin Lakó zahrával standartní situaci, kterou ramenem zakončil Benedikt Németh. Definitivní pojistku dal svým barvám v sedmdesáté minutě Miroslav Adam. Ten vlétl do otevřené obrany soupeře a s gólmanem si poradil obstřelením. Ledce se následně čestným úspěchem dočkaly pouze snížení. Palek posadil svým centrem míč přesně na hlavu Vojtěcha Kabáta, který duel ještě zdramatizoval. Více se toho ale již i přes několik dobrých šancí hostí nestalo a ti tak přicházejí o možnost vyhrát soutěž, Heřmanova Huť naopak přeskočila Nečtiny a je čtvrtá.    

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: "Nebyl to hezký fotbal, ale díky Bohu, že jsme vyhráli."

FK Ledce
Mach Jaroslav: "Začali jsme dobře, měli jsme šanci, ale naopak jsme sami inkasovali. Pak nás podržel gólman, my také hrozili, ale netrefovali branku. Ve druhé půli jsme na začátku inkasovali na 2:0 a 3:0. V závěru jsme měli ještě tři, čtyři tutovky, mohli jsme minimálně duel zdramatizovat. Nehraje nám šest, sedm hráčů, bereme po vesnici, co má ruce a nohy."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRAUZ Jan - PÁLEK Michal (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2016 07:57
Domácím chyběli 4 hráči ze sestavy a další 2 se jim zranili během utkání.Přesto za 3 góly můžou být hosté ještě rádi.Výborně zachytal jejich gólman a klidně mohli dostat 8 gólů!!!