Ledce jsou k poražení, dokázaly to Křelovice!


Branky


42. L. Palek , 80. J. Prais - 55. L. Kyprý , 56. Z. Tabaček , 75. J. Zeman , 86. V. Tyr
0

 

Domácí poprvé na jaře ztratili a mohou za to Křelovice, které dokázaly se všemi favority v sezóně bodovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ledce na podzim uspěly v Křelovicích 2:0, ty dnes svému sokovi vše vrátily a připravily mu tak první jarní nezdar. Přitom domácí začali dobře, po vyrovnaném prvním poločase udeřily brankou do šatny. Na hranici vápna si kulatý nesmysl našel Luboš Palek a napálil jej přímo do šibenice. Více než sto přítomných fanoušků tak mohlo být spokojeno, přestože se jejich tým tak trochu trápil, vedení v kapse měl.

 


 

O to však hosté Ledce brzy připravili. Po deseti minutách druhé půle podnikli kombinaci až do vápna, kterou umístěnou střelou zakončil Luděk Kyprý. Než se domácí vzpamatovali, neuběhlo ani šedesát sekund a již byli o krok pozadu, když se opět příliš prostoru v šestnáctce dostalo ke střele Zdeňku Tabáčkovi. V pětasedmdesáté minutě navíc rychlý ťukes svých barev zakončil Josef Zeman a s domácími bylo zle. Ti sice ještě vzápětí vykřesali naději, když po křídle utekl Palek, na hranici vápna našel na pravé straně Josefa Praise, který zakončil do prázdné. Jenže následovala červené karta po druhé žluté pro právě Luboše Palka a Křelovice přesilovou hru využily ke stvrzení výsledku. Václav Tyr zakončil pohlednou kombinaci a jeho tým si tak ze hřiště lídra odvezl všechny body. Na prvním místě se tak nově seřadily tři celky se stejným počtem bodů, hosté jsou devátí.        

 



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Matějka Marek: „Chyběli nám tři hráči, dvě byli zranění a jeden nemohl. Ale to nás neomlouvá. Hráli jsme špatně, nedokázali jsme je nahradit, jako bychom nechtěli vyhrát. Nás naopak zlomily jejich dva slepené góly. Dělali jsme chyby, neudrželi jsme balon na noze.“

TJ Jiskra Křelovice
Blažek Tomáš: „Minulé kolo jsem říkal, že jsme předvedli nejslabší výkon jara, nyní naopak nejlepší. Utkání bylo nadprůměrné, navíc super divácká kulisa. Hráli jsme všichni srdcem a po herní stránce bych vyzdvihl výkony Tyra, Zemana a Martina Blažka. Ukázalo se, že umíme na silné týmy.“



Počet diváků: 105. Rozhodčí: KRAUZ Jan - MAREŠ Jiří (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.