Ledce uštkly Trnovou v závěru!


Branky


7. J. Roztočil , 92. J. Roztočil - 5. P. Kraček , 83. J. Kříž (vl.) , 85. P. Fryč
1

 

Lídr tabulky nadále předvádí skvělé jaro a zapisuje další body do průběžné tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Souboj celků z opačných pólů tabulky ovládly Ledce na podzim v poměru 7:3 a nakonec dnes uspěly také. První branky se diváci dočkali již v páté minutě. Pavel Kraček měl ve vápně domácích štěstí, když se k němu odrazila zblokovaná střela spoluhráče a hostující hráč uspěl přízemní ranou k tyči. Sto přítomných fanoušků slavilo vyrovnání prakticky vzápětí. Jiří Roztočil vzal vše na sebe a po individuální akci srovnal s lídrem soutěže krok. Více se toho již do první půle nevešlo a oba celky tak odcházely, stejně jako na podzim, do kabin za nerozhodnutého stavu.  

 


 

Tvrdý druhý poločas dlouho nepřinesl rozhodnutí, až přišla smolná situace Jakuba Kříže ze třiaosmdesáté minuty, kdy po rohovém kopu hostí chtěl domácí hráč na brankové čáře míč vyhlavičkovat nad, ale poslal jej přímo do sítě. Ledce vzápětí uštkly i potřetí, když od levé strany prošel přes dva protihráče Pavel Fryč a následně zakončil opět po zemi k tyči. Sudí Klik ještě nad rámec základní hrací doby přidal pět minut a Trnová toho využila alespoň ke snížení. Centr z pravé strany propadl až na zadní tyč, kde již číhal opět Jiří Roztočil a udal výsledku definitivní podobu. Ledce tak nadále drží přední příčku s Mladoticemi, Trnová je před poslední Dolní Bělou.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Webr Jiří: „Hosté byli fotbalovější, my dobře bránili. Kdybychom si nedali vlastní gól na 2:1, určit jsme mohli bodovat.“

FK Ledce
Matějka Marek: „Myslím, že o fotbale se moc bavit nedalo. My se přizpůsobili jejich hře, povrch byl tvrdý, skákalo to, trvalo všem, než si to zpracovali, neběhalo se. Z jejich strany to bylo moc agresivní, hrubé až sprosté. Nad to jsme se museli nějak přenést.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIK Karel - KLIK Josef (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2016 19:57
Naprosto jednoznačně tendenčně vedené utkání ze strany rozhodčího Karla Klika ve prospěch domácího celku TRNové. Někteří nejmenovaní hráči domácích ( J.Kříž a J.Kříž ) si zřejmě popletli fotbal s bojovými sporty a bylo by na místě ze strany funkcionářů TJ Sokol TRNová uspořádat pro některé své hráče školení či besedu, alespoň o základních pravidlech fotbalu. Několik desítek nevybíravých zákroků bylo "možná" odpískáno, avšak nedoceněno žlutou popřípadě červenou kartou. Kdyby k tomu došlo, tak by přibližně po 30 minutách měli několik vyloučených hráčů a zápas se pravděpodobně nedohrál. Což se ale nestalo a absolutně amatérské řízení zápasu K. Klika vedlo ke zbytečnému nervóznímu závěru, kdy šlo vyloženě o zdraví hráčů. Jen s podivem se nikomu nic nestalo. Musím také zmínit penaltový zákrok na A. Mravíka, který zůstal i k velkému údivu faulujícího hráče a všech domácích hráčů a fanoušků nepotrestán a byl vidět a hlavně slyšet i přes zvuk právě prolétajících nadzvukových letounů Gripen snad až na leteckém dni v Plasích, k tomu všemu si přičtěme zákroky po odehraní balonu, soustavné slovní napadání a zastrašování pomezního rozhodčího ze strany domácí lavičky a fanoušků. Taktéž musím zmínit, že téměř v každém druhém zápase mají hráči TJ Sokol TRNová vyloučené hráče, současně odkazuji na hráčskou statistiku na tomto webu, kdy hráči TRNové (J.Kříž, J. Kříž, Beneš a další) vévodí statistice žlutých a hlavně červených karet.
Při krásném sobotním odpoledni rozhodně nezvítězila reklama na fotbal, nýbrž zákeřnost, nefotbalovost a brutalita.