1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Bezvěrov bere body i v Blatnici!


Branky


0

 

Hosté prožívají skvělý vstup do jara a bodují i ve třetím duelu jara. Blatnice naopak po úspěšně zvládnutých penaltách v minulém kole dnes zaváhala.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Blatnice v prvním vzájemném duelu na podzim uspěla v Bezvěrově 3:1 a i vzhledem k postavení obou týmů v tabulce bylo dnes v jejím zájmu vítězství potvrdit. A domácí začali dobře. Úvod utkání byl v jejich režii a vše vyústilo po čtvrt hodině hry. Stehlík pláchl po levém křídle, následovala zasekávačka a centr, který si našel ve vápně Jan Fišer a míč uklidil do sítě. Více se toho ale již do přestávky do prvního poločasu nevešlo a na šedesát přítomných fanoušků tak čekalo, jaké rozhodnutí přinese druhá půle.   

 

To mohlo přijít poměrně brzy, ovšem Blatnice nevyužila situaci dva na nikoho. A tak přišel trest. Po tomto momentu se totiž hosté zvedli, začali přebírat otěže zápasu do svých rukou a nakonec i přišlo vyrovnání. V osmaosmdesáté minutě totiž stál na konci akce svých barev Miroslav Novák a poslal zápas k penaltovém rozstřelu.

 



V tom se střelcům převážně dařilo, oba gólmani jednu penaltu lapili, ale protože domácí navíc jednou netrefili zařízení, putoval bonusový bod do Bezvěrova.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman: „První poločas jsme měli více ze hry, dali jsme i branku, další šance jsme neproměnili. Na začátku druhé půle jsme nedali ještě jednu tutovku a pak už nás přehrávali.“

TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: „Celou dobu jsme prohrávali a v závěru jsme zachránili bod a nakonec i vítězství.“



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - J. Pechler [-] , M. Stehlík [-] (69. D. Šindelář [-] ) , D. Tětek [-] (46. J. Rolník [-] ) , V. Kasl [-] (73. D. Maroušek [-] ) , Z. Kasl [-] , D. Kojnok [-] , P. Liškutín [-] , J. Hošťálek [-] , M. Greif [-] (89. P. Maresch [-] ) , J. Fišer [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - J. Rada [-] , M. Novák [-] , P. Šulc [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , P. Královec [-] , J. Petrů [-] , R. Kanát [-] (67. P. Kohout [-] ) , J. Osvald [-] (62. P. Bubník [-] ) , P. Šulc [-]

ŽK: 65. D. Kojnok .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - KAFKA Václav (N), PYTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.