0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Plasů postavení v tabulce nezměnilo!


Branky


0

Trnová před utkáním už věděla, že na třetí pozici neskončí. Útěchou pro ní mohlo být alespoň čtvrtá pozice. Plasy potvrdily skvělý závěr sezóny a zvítězily 0:3! Přes to tento výkon nestačil ani na páté místo. Pro Plasy je to velká smůla, protože dokázaly bodovat v posledních sedmi zápasech a dokázaly urvat remízy s Třemošnou, Kozojedy nebo Žichlicemi. Plasy tedy končí na šesté pozici. Trnová končí na pátém místě a to po podzimu tento tým držel krok s Třemošnou a Dolní Bělou.

Gratulujeme oběma týmům k jejich umístění v letošní sezóně!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plasy potvrdily formu z předchozích utkání

Trnová nastoupila k utkání ve velmi hojném počtu. Lavička byla plná, na které se nacházelo 6 připravených hráčů k vystřídání. Plasy přijely s alespoň třemi náhradníky. Už před zápasem Trnová věděla, že nemůže obsadit třetí pozici a tak stačilo dnes urvat 1 bod a byla by jisto jistě čtvrtá. Jenže Plasy vstoupily do utkání velmi dobře. Od prvních minut svého soupeře přehrávaly. Jako první otevřel skóre utkání Lukáš Socha a to v 20. minutě. Hosté se tak zaslouženě ujali vedení 0:1. Bylo vidět, že Plasy dnes chtějí moc vyhrát. Samozřejmě ke slovu se dostal i nejlepší střelec celé soutěže Tomáš Vaňourek, který zvyšoval na dvoubrankový rozdíl a to v 39. minutě. V 1. půli už více branek nepadlo a za stavu 0:2 odešla obě mužstva do kabin. Plasy ještě měly v této půli snad dalších 5 vyložených šancí ke skórování, ale ty bohužel neproměnily. Trnová se moc do šancí nedostávala, jelikož jim to nebylo umožněno.

 

Výhra Plasů nestačila na posun + Vaňourkův 22 gól

Na začátku půle provedli domácí hned 3 změny v sestavě. Na druhé straně hosté vystřídali alespoň jednoho hráče. Hned z kraje poločasu asi prvních 5 až 10 minut domácí byli lepším týmem a snažili se vstřelit nějakou tu kontaktní branku. Hosté tuto chvíli přečkali a poté opět úřadovali. Plasy držely míč pevně na svých kopačkách a držely si svůj standard z 1. půle. V 62. minutě Plasy zahrávaly přímý kop a k němu se nemohl postavit nikdo jiný, než právě Tomáš Vaňourek. Vaňourek už letos několikrát ukázal, že přímé kopy jsou jeho dominancí. Dnes to opět potvrdil a zvyšoval náskok svého týmu na rozdíl tří branek. Tato branka byla Vaňourkovým 22. přesným zásahem. Můžeme už říci, že Plasy už žádnou další branku na svůj účet nepřidaly. Trnové se už také nepovedlo skórovat, i když jednou k tomu měla blízko. Jeden z řady domácích měl na kopačce velikou tutovku, kterou brankář Plasů Karel Žemlička vychytal. Byl to moc pěkný zákrok. Zápas tedy skončil 0:3! Tento výsledek rozhodl o tom, že Trnová končí na 5. místě tabulky a Plasy se stejným počtem bodů končí o místo za nimi. Byl to boj až do posledního zápasu, kdy o umístění musely rozhodnout vzájemné zápasy či vyšší počet vstřelených branek ve vzájemných zápasech.

 

Gratulujeme Trnové k 5. místu vsezóně!!!

 

Gratulujeme Plasům k 6. místu v sezóně!!!

 

Přejeme oběma týmům, ať se jim daří i v následujících sezónách!!!

 

Sestava roku:

 Nezapomeňte, že nás všechny čeká sestava roku, kde budou vybráni jen ti nejlepší hráči z každého týmu. Jak z Trnové, tak i z Plasů bude alespoň 1 zástupce v této sestavě. Ještě bohužel nevíme, kdy anketa o hráče roku odstartuje. Dá se předpokládat, že to bude po skončení IV. třídy sk. A, kde se ještě bude hrát 2 týdny. Proto nezapomeňte tento web sledovat i nadále. Až dostaneme nějaké informace, budete včas o tom informováni prostřednictvím článku na tomto webu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová B
Jiří Webr (vedoucí, hráč): Hosté byli dnes o něco lepší. Zápas jsme odehráli se ctí. Po podzimní části jsme byli na 3. pozici a to bylo dobré. Bylo to dáno tím, že jsme měli dostatečný počet hráčů. Na jaře nám hráči chyběli a trochu se to pokazilo. Páté místo je ještě dobré. Na závěr sezóny proběhne oslava dohromady i s naším "áčkem". Bude to taková hostina.

TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun (vedoucí): Dnes jsme chtěli vyhrát a do toho jsme šli. Naše záloha dominovala a postupnými útoky jsme se dostávali do šancí. Teď poslední 3 zápasy jsme hráli perfektně, když budeme takto hrát příští sezónu, tak všechny shrneme. Podzim byl z naší strany velmi slabý a trvalo, než jsem našel optimální sestavu. Zlom přišel až v Kožlanech, kdy jsme otočili utkání z 0:3 na 4:3 a to nás poslalo nahoru. Jinak jaro se nám povedlo. Dokázali jsme urvat se všemi alespoň remízu kromě Dolní Bělé. Je škoda prohry na penalty se Žichlicemi, kde jsme měli vyhrát. Dnes bylo vidět na našich hráčích, že byli se sebou spokojeni. Hra je teď více nahoře a náš tým se stmelil. Ten duch tam prostě je a mohli bychom se dostat někam výše.



Sestavy


TJ Sokol Trnová B
J. Kříž [-] - D. Mazák [-] (46. J. Finklar [-] ) , V. Hlávka [-] - A. Borisov [-] - P. Bauer [-] (46. M. Klik [-] ) , L. Klik [-] (86. J. Kubík [-] ) , P. Pešek [-] , M. Hauzner [-] (46. J. Webr [-] ) , P. Kříž [-] , M. Šmídl [-] , R. Končal [-]

TJ Sokol Plasy B
K. Žemlička [-] - A. Kubík [-] , L. Černý [-] , S. Cvrček [-] , M. Brtko [-] , J. Skyba [-] , P. Ryšica [-] (90. M. Škop [-] ) , V. Plic [-] , M. Kroupa [-] , L. Socha [-] (46. M. Halilov [-] ) , T. Vaňourek [-]

ŽK: 45. P. Kříž , 54. M. Klik , 62. R. Končal - 54. M. Brtko , 59. A. Kubík , 77. M. Kroupa .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - KLIK Jiří (N), TOPINKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.