4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichlice zázračně slaví 3. místo!


Branky


10. A. Rampich , 81. P. Rozpopčuk (p.) , 90. P. Plaščiak - 41. M. Pánek , 50. M. Pánek , 70. M. Pánek
0

Tento zápas byl soubojem o třetí pozici. Těsně před koncem zápasu to vypadalo, že Kozojedy vyhrají a budou slavit 3. místo. Jenže ve 3 minutě nastavení domácí zázrakem srovnali a byli už velmi blízko třetí pozice. Pro Kozojedy to byla veliká smůla. Domácí potřebovali k jistotě 3. pozice zisk 2 bodů, aby se nemuseli ohlížet na zápas Trnové. Žichlicím se penaltový rozstřel povedl a zvítězily 4:3 na penalty a mohou slavit 3. příčku! Pro Žichlice toto umístění znamená třetí nejlepší umístění v historii klubu!  Kozojedy vyrovnaly z minulé sezóny čtvrtou pozici. Tímto zápasem pro oba celky letošní sezóna skončila. Gratulujeme oběma týmům k letošním úspěchům!!! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra přinesla 2 góly

Před zápasem měli domácí problémy se sestavou, ale dokázali se s tím nějak vypořádat. Hosté sem přijeli se třemi náhradníky, kteří byli v zápase postupně využiti. Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří hráli velmi dobře. Už v 10. minutě se prosadil Aleš Rampich, který dostal centr z pravé strany od rohového praporku a míč proletěl až k němu. Ocitl se ve vápně sám před bránou a svoji šanci naplno využil ke skórování. Domácí tak zaslouženě vedli 1:0. Pak ale v posledních 10 minutách 1. půle převzaly iniciativu Kozojedy a ovládaly hru. Domácí se do šancí už moc nedostávali. Kozojedy se dostaly do nějakých dvou až tří velkých šancí, z kterých mohly skórovat, a mohlo být o výsledku rozhodnuto. Naneštěstí pro domácí proměnili hosté jen jednu šanci. Martin Pánek se dostal k míči po dlouhém výkopu svého brankáře a utíkal sám na bránu. Tuto velkou tutovku s přehledem proměnil a srovnal ve 41. minutě stav zápasu na 1:1. Co se týče dalších šancí hostů, tak jednu měl na kopačce Martin Pánek, který nastřelil nohy domácího brankáře. Jednou Štěpán Folk měl slibnou šanci ke gólu, jenže místo střely spíše poslal brankáři takovou malou domů. Z 1. půle to bylo tak vše a obě mužstva odešla do kabin za stavu 1:1.

 

 

Pánkův hattrick na výhru nestačil

Hosté vstoupili do 2. půle lépe než jejich soupeř. Vytvářeli si slibné gólové příležitosti. Dnes již svým druhým gólem se prosadil Martin Pánek a poslal svůj tým opět do vedení v 50. minutě utkání. Po tomto gólu byli hosté i nadále o něco lepším týmem. Martin Pánek dnes zkompletoval hattrick v 70. minutě a to pro Kozojedy vypadalo už velmi slibně na zisk tří bodů. Po této brance se hra trochu vyrovnala, ale pak ještě Martin Pánek mohl zvyšovat na 1:4 a mohlo být o zápase rozhodnuto, jenže těsně minul branku. V 81. minutě byla velmi přísně odpískána penalta ve prospěch domácích. Na pokutový puntík si postavil míč Pavel Rozpopčuk a s přehledem ji proměnil, jenže penalta nebyla uznána a musela se zahrávat znovu. Tak měl Rozpopčuk pokus č. 2. Ten také proměnil a teď už se z branky mohl radovat naplno. Domácí snížili na rozdíl jedné branky. Po této brance domácí vrhli všechno do útoku a hosté jen jejich útoky odráželi. Za domácí musel nastoupit i vedoucí Luděk Štrunc v 85. minutě. Když běžela třetí minuta nastavení, tak domácí měli už jen pár vteřin ke srovnání. Jeden z řady domácích už nevěděl co s balonem a poslal dlouhý nákop do vápna asi z 30m. Ve vápně byla velká skrumáž hráčů. Když míč doletěl do vápna, tak nejrychleji se k němu dostal Patrik Plaščiak, který po důrazu střílel balon na bránu a obránce Kozojed si ten míč nohou nešťastně srazil do vlastní brány. Pro hosty to byla obrovská smůla, jelikož už měli na dosah 3. místo. Po brance na 3:3 se už nic nestalo a muselo se jít do penalt. Pro Žichlice to byla velmi šťastná remíza, která připravila Kozojedy o třetí pozici. Žichlice své poslední 2 zápasy musely odehrát až na krev, jelikož měly spoustu zraněných hráčů a vedoucí Luděk Štrunc měl vždy, co dělat, aby dal sestavu dohromady. Hráči Žichlic jsou už rádi, že sezóna je za nimi a teď je čas vyléčit svá zranění. Žichlice potřebovaly k jistotě třetího místa zisk dvou bodů, aby se nemusely ohlížet na zápas Trnové. 

 

Žichlice slaví třetí místo!

Penaltovou loterii načali hosté. V 1. sérii oba celky své pokutové kopy proměnily. Ve 2. sérii pro změnu oba celky neproměnily. Ve 3. sérii se už na obou stranách opět zelenalo. Stav byl tedy 2:2. Ve 4. sérii už přišla konečně změna a stav se měnil na 3:2. V 5. sérii oba celky své pokutové kopy proměnily a domácí mohli slavit vítězství 4:3 po pokutových kopech. Toto vítězství Žichlicím zaručilo 3. místo v tabulce.

 

Gratulujeme Žichlicím k 3. místu v sezóně!!!

 

Gratulujeme Kozojedům k 4. místu v sezóně!!!

 

Přejeme oběma týmům, ať se jim daří i nadále v dalších následujících sezónách!!! 

 

Sestava roku:

Nezapomeňte, že nás všechny čeká sestava roku, kde budou vybráni jen ti nejlepší hráči z každého týmu. Jak z Žichlic, tak i z Kozojed bude alespoň 1 zástupce v této sestavě. Ještě bohužel nevíme, kdy anketa o hráče roku odstartuje. Dá se předpokládat, že to bude po skončení IV. třídy sk. A, kde se ještě bude hrát 2 týdny. Proto nezapomeňte tento web sledovat i nadále. Až dostaneme nějaké informace, budete včas o tom informováni prostřednictvím článku na tomto webu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc (vedoucí): S výkonem jsem spokojen. Na to jak jsme měli kluky zraněný a někteří byli v práci, tak dnes jsme podali dobrý výkon. Zápas jsme dohrávali asi se čtyřmi zraněnými hráči. Jsme rádi, že sezóna skončila a odbojovali jsme to až na doraz. Se třetím místem jsem velmi spokojen. Je to nejlepší výsledek co jsme mohli, tak uhrát. Na první 2 celky jsme neměli. Ty byly o dost lepší. Co jsme se tak koukali, tak je to třetí nejlepší výsledek v historii klubu. Dnes se na zápase sešlo až 100 lidí, včetně dětí a přijeli i někteří fanoušci z Kozojed. Za celou sezónu bych chtěl poděkovat všem našim fanouškům.

TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín (vedoucí): Nehráli jsme špatně. V Žichlicích se hraje špatně, protože je to menší hřiště. Škoda těch našich obdržených branek, protože jsme hráli dobře. Jinak jsem spokojen. Celkové 4. místo v tabulce je stejné umístění jako loni. Obhájili jsme tak tuto pozici. Pokud se nám vyhnou zranění, tak se možná v příští sezóně zlepšíme.



Sestavy


TJ Sokol Žichlice
J. Hanzlíček [-] - R. Žemlička [-] , P. Zuska [-] , M. Schneider [-] , J. Fencl [-] , M. Krofta [-] (84. A. Chramosta [-] ) , T. Krofta [-] , P. Plaščiak [-] , A. Rampich [-] , K. Šrámek [-] , P. Rozpopčuk [-]

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - T. Schejbal [-] , L. Němec [-] , M. Hach [-] , T. Hach [-] - P. Pánek [-] (62. V. Šubrt [-] ) , Š. Folk [-] , V. Görner [-] (46. J. Krev [-] ) , L. Zábranský [-] - M. Pánek [-] , P. Štol [-] (83. F. Tichý [-] )

Počet diváků: 76. Rozhodčí: WALTER Ladislav - JANČOVIČ Pavel (N), VOLÍN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.