Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná rozmetala Trnovou a přiblížila se postupu!


Branky


0

Už před zápasem bylo jasné, že domácí se do svého soupeře pořádně "zakousnou". Chtějí přece postoupit do III. třídy. Dnes dokázala Třemošná naložit svému soupeři celkem velký příděl branek. Ostatní týmy se už o tom také přesvědčily, že Třemošná je silným týmem. Celkový výsledek byl tedy 6:0! Třemošná je tak výrazně blíže postupu a v příštím zápase jim k tomu postačí pouhá remíza a mohou si i dovolit prohrát na pokutové kopy. Její soupeř Dolní Bělá tak může pouze jen přihlížet a doufat v zaváhání svého rivala na postup. V posledním kole se Třemošná představí na Hadačce, kde je velmi malé hřiště, což bude malá nevýhoda, ale aspirant na postup by si s tímhle problémem měl hravě poradit. Na druhé straně Trnová bude chtít příští zápas doma vyhrát, aby skončila alespoň na čtvrté případně třetí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině bylo jasno

Třemošná před zápasem musela naplno bodovat, aby si stále držela svoji první pozici a zároveň postup do III. třídy. Na druhé straně Trnová bojuje alespoň o třetí pozici. Ještě po podzimu vypadala Trnová jako konkurent na postup, ale po pár nezdarech na jaře bylo jasno, že nejvýše se umístí na té třetí pozici. Začátek zápasu vypadal tak, že Trnová by svého soupeře mohla potrápit. Tento vývoj neměl dlouhého trvání a Třemošná se dostávala ke své hře. Trnovou suverénně přehrávala. První branka padla v 10. minutě zásluhou Jiřího Matějky. Bylo opravdu vidět na čí straně je hra. Třemošná svého soupeře téměř k ničemu nepustila. Ve 21. minutě se domácí dostali do dvougólového trháku. Branku vstřelil Václav Mareš. O 3 minuty později přidala Třemošná třetí branku a to už vypadalo pro hosty velmi zle. Autorem branky se stal Josef Dobrý. Aby toho nebylo málo, Miroslav Jánský pěknou střelou za velkým vápnem poslal svému týmu další dáreček v podobě čtvrté branky ve 30. minutě. Po první třetině hry bylo už celkem rozhodnuto a zápas se pomalu uklidňoval. Domácí hráli v úplné harmonii. Zápas si už jen hlídali. Trnová to měla dnes opravdu těžké. V poločase se už nic významného nestalo a obě mužstva odešla do kabin za stavu 4:0.

 

Navýšení náskoku

2. půle probíhala prakticky stejně jako ta první. U míče byly většinou jen domácí. Další přesný zásah do trnovské svatyně přidal pátý střelec Petr Dobrý. Byla to už taková oddechovka, zápas se hrál ve velmi poklidném duchu. Domácí v 70. minutě vystřídali svého posledního pátého hráče na lavičce. Šestou branku domácích přidal v 81. minutě Martin Beránek. Hosté mohli alespoň vstřelit jednu čestnou branku a k ní měli velice blízko, jelikož zahrávali penaltu. Tu ale bohužel neproměnili a tak na svém kontě skončili zápas s nulou. Celkový výsledek zápasu byl 6:0! Zápas byl jen v režii domácích, kteří si zápas určitě užili a přiblížili se tak postupu do III. třídy. K postupu už jim schází pouhý bodík, který budou muset vybojovat na speciálním hřišti v Hadačce. Zápas dnes byl bez nějakých větších potyček a hlavní arbitr pan Josef Bohun udělil pouze jednu jedinou kartu. Musíme ale zmínit, že výkon rozhodčího byl velmi špatný. Je to spíše takový chodící tip. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Jiřího Matějku, Miroslava Jánského a Václava Mareše. Vzhledem k výkonu a výsledku hostů nejmenujeme žádného hráče.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (sekretář, kapitán mužstva): Dneska jsem spokojen. Byli jsme jasně lepším týmem, není k tomu co dodat. Stačí nám příště uhrát remízu a je to jasné. Dnešní výkon rozhodčího byl hodně špatný, většinou stojí jen na půlce.

TJ Sokol Trnová B
Jiří Webr (vedoucí, hráč): Hráli jsme na půdě lídra. Třemošná zaslouženě vyhrála. My jsme hráli trochu pod naše možnosti. Hodně jsme se divili schopnostem rozhodčího. Byl to takový nic moc výkon, spíše žádný výkon.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - D. Fehér [-] (70. V. Pihera [-] ) , P. Šerý [-] (46. P. Dobrý [-] ) , L. Radič [-] (46. M. Beránek [-] ) , J. Matějka [-] , M. Jánský [-] , M. Kecer [-] , V. Mareš [-] , L. Pech [-] (21. J. Dobrý [-] ) , S. Vácha [-] , M. Pešek [-] (65. M. Lavička [-] )

TJ Sokol Trnová B
J. Kříž [-] - V. Hlávka [-] - A. Borisov [-] - M. Klik [-] , L. Klik [-] , P. Bauer [-] , M. Klik [-] , J. Klik [-] , P. Mazák [-] , J. Kubík [-] (80. J. Webr [-] ) , R. Končal [-]

ŽK: 43. L. Radič .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOHUN Josef - KORECKÝ Milan (N), ŠIML Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.