Trnová zlomila mladotický odpor až v 2. půli!


Branky


0

Před utkáním byla Trnová zcela jasným favoritem na vítězství, jenže dnešní soupeř měl výbornou obranu. Mladotice dokázaly s Trnovou držet krok až do konce první půle. Ve 2. půli už ale nestačily na 2 gólové momenty Trnové. Celkový výsledek zápasu skončil 2:0! Trnová úspěšně navázala na minulé vítězství s Kozojedy a stále se drží na třetí pozici tabulky. V příštím kole to bude mít Trnová moc těžké, protože je doma přivítá lídr tabulky a ten se na ně už moc těší. Mladotice v příštím kole sehrají zápas doma s Hadačkou a mohou tak stvrdit svoji devátou pozici v tabulce. Mladotice si mohou v tabulce polepšit už jen teoreticky a to o jednu příčku, ale to by v posledním kole musely venku porazit silnou Dolní Bělou a ještě doufat v zaváhání soupeře, kterým jsou Kožlany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita domácích nepřinesla branku

Před zápasem se dalo předpokládat, že Trnová zvítězí a naváže na úspěšnou výhru z minulého zápasu. Jenže to dnes měla těžké, proti sobě měla silnou a pevnou obranu Mladotic. Domácí v tomto poločase měli více ze hry a hosté hráli na protiútoky. Trnová měla o proti svému soupeři větší výběr na střídání, kterého využila hlavně v 2. půli zápasu. V dnešním zápase jako všude jinde bylo veliké teplo a rozhodčí vždy na chvíli přerušil zápas na nějaké to osvěžení vodou. Domácí své šance v této půli nevyužili a naprázdno taktéž vyšli hosté. V 1. půli se nemusela udělovat žádná žlutá karta. Z důležitých informací to je tak vše a obě mužstva odešla za stavu 0:0 do kabin.

 

Zlomení odporu Mladotic

Ve 2. půli se projevila kvalita domácích, kteří se prosazovali do větších šancí. Domácí v 55. minutě provedli dvě střídání. Svoji první šanci využili domácí v 56. minutě. Petr Pešek z hlavičky přeloboval brankáře Jan Šmídla a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté hned zareagovali a vystřídali také svého jednoho hráče. Hosté si pak vytvářeli také nějaké šance, ale branka se jim vstřelit nepodařila. Za to na druhé straně domácí přidali svůj druhý gól a to byl zlomový moment, jelikož hosté už neměli moc sil a ani času na to, aby něco s výsledkem udělali. Branka padla v 81. minutě a postaral se o ní střídající Bohumil Švancar, který stál na konci skvělé akce, která se zrodila u stoperů. Stopeři rozehráli míč na krajní obránce a ti ho přeposlali do zálohy a akce skončila až u vápna, kde Švancar střílel ve vápně a střelou pod břevno krásně zakončil povedenou akci. Tato akce byla tím posledním, co se v zápase událo. Zápas byl čistý a bez karet. Domácí tak zaslouženě vyhráli 2:0! Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Petra Peška a Michala Hauznera. Vzhledem k výsledku a průběhu zápasu za hosty nejmenujeme žádného hráče. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat tradičně do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová B
Jiří Webr (vedoucí, hráč): S dnešním výkonem našich hráčů jsem spokojen. Co se týče výsledku, tak to mohlo být lepší. Náš soupeř hrál dobře, především v obraně. V 1. půli jsme bohužel nevyužili své šance a hosté nás zlobili z protiútoku. Ve 2. půli jsme už potvrdili, že jsme byli lepší.

TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (vedoucí, kapitán mužstva): Dneska je to zasloužená výhra domácích, kteří byli o malinko lepším týmem. Měli jsme také trošičku smůlu a chybělo nám to patřičné štěstí, aby nám tam něco spadlo. Z naší strany nikdo nic nevypustil a utkání se odmakalo. Nebyl to špatný výkon i přes naši prohru. Příští týden hrajeme s Hadačkou sousedské derby a to musíme vyhrát. Na naší straně bohužel přibývají zranění a dnes se nám zranil další hráč.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - KLIK Josef (N), KUČERA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.