Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy deklasovaly Vysokou Libyni!


Branky


0

Plasy si po minulém utkání potřebovaly spravit chuť. Dnešní zápas jim vyšel na jedničku a zvítězily celkem v klidu 1:6! Zápas nebyl jenom nudnou podívanou a očekávanou záležitostí. Plasy mají v týmu nejlepšího střelce Tomáše Vaňourka, který vstřelil v zápase hattrick a s 18 góly vede pořadí střelců! Vzhledem k tomu, že zbývají 2 kola do konce a Vaňourek vede před Volínem z Kozojed a Mazákem z Trnové o 3 branky, tak se dá říci, že je o vítězi rozhodnuto. Navíc Volín je stále zraněn a neví se, jest-li příští kolo nastoupí a Mazák hraje s Trnovou proti lídrovi tabulky, takže tito hráči se v následujícím kole nejspíše neprosadí. Jinak Vysoká Libyně nadále zůstává posledním celkem tabulky. Plasy skončí nejhůře na 6. pozici a mohou jen doufat v zaváhání soupeřů, aby ještě o nějaké to místečko v tabulce poskočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plasy načaly svoji jízdu

Před utkáním se dalo očekávat, že Plasy zde budou favoritem, což se také potvrdilo. Vysoká Libyně dnes byla bezzubá, navíc měla pouze jednoho hráče na střídání. Hosté sem přijeli s početnou sestavou a chtěli už konečně vyhrát. Navíc vedoucí týmu hostů Daniel Braun povolal do branky mladého sedmnáctiletého Mathiase Halilova, kterého si tak chtěl vyzkoušet. Hosté svého soupeře jasně přehrávali. Hráli pěkný kombinační fotbal. Pracovala výborně obrana, která posílala skvělé míče přes zálohu. Plasy prostě dneska předváděly úplně jiný fotbal než v minulém utkání. Je to dáno také tím, že Vysoká Libyně se nachází až na samém chvostu tabulky. Jako první otevřeli skóre zápasu hosté, což se dalo předpokládat. Autorem branky byl nejlepší střelec Plasů Tomáš Vaňourek a to už v 7. minutě. Druhá branka padla až na konci poločasu. V 39. minutě si nešťastně hodil míč do brány domácí kapitán Petr Hájek a postaral se tak o vlastní gól. Domácím se povedlo během 1. půle dostat do nějakých asi 2 šancí. Z toho jedna byla málem gólová, jelikož míč skončil na břevně. To bylo tak vše z důležitých informací pro 1. půli a obě mužstva odešla do kabin za stavu 0:2. V 1. půli se ještě rozdaly 2 žluté karty, které byly jediné v celém zápase.

 

Vaňourek vládne střelcům!

2. půle měla stejný průběh jako ta předcházející. Hosté byli jasně lepším týmem. Se svým soupeřem si dělali, co chtěli. Třetí branku Plasů přidal Václav Růžička, který se také konečně trefil do soupeřovy sítě. Branka padla v 60. minutě. Za chvíli přidal čtvrtou branku Tomáš Vaňourek a to v 63. minutě. O další 4 minuty později se Tomáš Vaňourek mohl radovat ze svého zkompletovaného hattricku a potvrdil tak, že je nejlepším střelcem celé soutěže a na kontě má nyní 18 branek. Pro domácí mohl být alespoň útěchou gól Petera Malého a to v 72. minutě. Závěrečnou tečku za celým utkáním udělal Aleš Kubík, který skóroval v 77. minutě. Hosté se mohli radovat ze zaslouženého vítězství 1:6! Pro domácí to byl těžký zápas. Plasy tímto vítězstvím potvrdily svoji šestou pozici a mají jisté, že už nemohou spadnout níže. Aby si mohli polepšit, potřebují zaváhání svých soupeřů. Vzhledem k průběhu a výsledku utkání nejmenujeme za domácí žádného hráče. Za hosty jmenujeme Tomáše Vaňourka a Michala Brtka. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat tradičně až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vysoká Libyně
Domácí se nevyjádřili k zápasu:

TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun (vedoucí): Se zápasem jsem moc spokojen. Výkon hráčů byl dobrý. Hráli jsme dobrý kombinační fotbal. Všechno fungovalo tak, jak mělo. Konečně to mělo nějaký smysl. Je to paráda! Vítězství je pro nás zasloužené. Dnes jsem musel vyzkoušet i našeho mladého gólmana.



Sestavy


TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - T. Soukup [-] , D. Boháč [-] , J. Kučera [-] , A. Horký [-] - D. Horký [-] , P. Kopka [-] , P. Hájek [-] , L. Berka [-] - P. Malý [-] , L. Jindra [-]

TJ Sokol Plasy B
M. Halilov [-] - A. Kubík [-] , L. Černý [-] , V. Wollráb [-] , D. Hanzlíček [-] , M. Brtko [-] , V. Růžička [-] , V. Plic [-] , J. Lang [-] , P. Košťál [-] (13. M. Škop [-] ) , T. Vaňourek [-]

ŽK: 34. J. Kučera - 32. L. Černý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.