3:4
(1:2)
34. P. Bauer
37. P. Bauer (p.)
56. P. Mazák
64. P. Mazák
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová konečně zvítězila!


Branky


8. Š. Folk , 72. M. Pánek , 75. L. Němec - 34. P. Bauer , 37. P. Bauer (p.) , 56. P. Mazák , 64. P. Mazák
0

Utkání mezi Kozojedy a Trnovou bylo poměrně vyrovnané. V tomto zápase diváci mohli vidět 7 branek, což bylo nejvíce ze všech odehraných zápasů v tomto 15. kole. Konec zápasu byl trochu dramatičtější, jelikož domácí za stavu 1:4 dokázali dvěma rychlými góly snížit na rozdíl jedné branky. Domácí měli ke konci veliký tlak, ale hosté už měli dost smůly z minulých utkání a tak se jim stav 3:4 povedl udržet až do konce zápasu. Toto vítězství posunulo Trnovou na čtvrtou pozici tabulky. Boj o 3. místo se tak ještě více zdramatizoval, jelikož Žichlice, Trnovou a Kozojedy dělí pouhý 1 bod v tabulce. V 16. kole zavítají Kozojedy na Hadačku a Trnová doma přivítá Mladotice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratrská výměna přinesla ovoce

Tento duel byl asi nejpikantnější tohoto kola, jelikož to byl souboj o 3. pozici v tabulce. Kozojedy mají výbornou formu, za to Trnová se dosud výrazně trápila. Dnes naštěstí venku nepršelo, ale foukal silnější vítr, což lehce ovlivňovalo hru. Kozojedy dnes měly k dispozici i Pavla Volína ml., který se vrátil po zranění. Jak ale ukázal čas, zvládl odehrát pouze celou 1. půli. Zápas lépe začali domácí, kteří se ujali vedení. Z levé strany se uvolnil Marek Holzman a ten přihrál Martinu Pánkovi, který připravil ještě lepší pozici Štěpánu Folkovi a ten uklízel balon do prázdné brány již v 8. minutě. Po této povedené akci následovala velmi vyrovnaná hra. Bylo to celkem bez šancí. Hrálo se od vápna k vápnu. Mezitím došlo i k velmi bleskovému střídání, kdy se zranil hostům Dominik Mazák a tak za něj nastoupil jeho bratr Patrik Mazák. Toto střídání bylo velice povedené, jak nám později ukázal čas. Poté se hostům povedl jeden nádherný gól. Patrik Bauer si všiml jak domácí gólman je daleko od své svatyně a tak zkusil vyslat z většího úhlu na něj střelu. Byl to krásný lob, který zaplaval do pravého zadního rohu brankové konstrukce. Patrik Bauer moc dobře věděl, co dělá. Branka padla ve 34. minutě. Po tomto gólu nastal o 3 minuty později zbytečný faul ve vápně ze strany domácích na Patrika Mazáka. Penaltu šel zahrávat zkušený útočník Patrik Bauer a ukázal, že penalty kopat opravdu umí. Stav se ve 37. minutě měnil na 1:2. Po tomto gólu na obou stranách už nebyly v poločase žádné výrazné šance ke skórování. Pavel Volín ml. musel po tomto poločase jít střídat, protože věděl, že to ještě není ono, ale dnes zkusil zabojovat. Obě mužstva tak v poklidu odešla do kabin za stavu 1:2!

 

 

Výborná spolupráce Mazáka a Bauera + dramatická koncovka

Hned na začátku poločasu byl tedy vystřídán Volín a za něj nastoupil Petr Štol. Začátek této půle byl velmi vyrovnaný. Pak se ale domácí obránci mezi sebou špatně domluvili, protože krajní bek ukopl vlastnímu spoluhráči (stoperovi) míč a hosté šli sami na brankáře. Patrik Bauer připravil sólo únik Patriku Mazákovi a ten svoji šanci proměnil s přehledem. V 56. minutě se stav zápasu měnil na 1:3.  Zanedlouho vyšla další parádní akce Bauera s Mazákem. Patrik Bauer poslal nákop za domácí obranu a k tomu si ještě jejich gólman vyběhl z branky a to neudělal moc dobře, jelikož umožnil Patriku Mazákovi snadné zakončení a zvýšení náskoku Trnové na rozdíl 3 branek v 64. minutě. Pak přišel malý zlom v zápase. V 72. minutě obdržel domácí Martin Pánek pěknou přihrávku od svého spoluhráče a ten uklidil míč do prázdné brány. Touto brankou zapnuli domácí na vyšší výkon a svého soupeře začali přehrávat. V 75. minutě přišel z pravé strany přímý kop pro domácí, který se jim nesmírně povedl, jelikož ve vzduchu se nejlépe zorientoval Luboš Němec a ten uklízel balon do sítě. Tyto 2 slepené góly hodně pomohli domácímu týmu k obrovskému tlaku. Kozojedy měly příležitosti k vyrovnání, obzvláště jednu velikou. Z úrovně penalty střílel jeden z řad domácích na branku Jakuba Kříže, kterého ale domácí hráč přímo napálil. Po této obrovské šanci si domácí už větší gólovku nevypracovali. Sice se hrálo pouze na jedné polovině hřiště, ale domácí už nenašli recept na svoji čtvrtou vstřelenou branku. Hosté tak slavili vítězství v celkovém poměru 3:4 a po sérii porážek se Trnová konečně dočkala tří cenných bodů. Hlavní rozhodčí pan Václav Reiprich pískal celkem dobře a nepoškodil žádný z těchto dvou celků. V celém utkání musel rozdat 3 žluté karty. Trnová se díky této skvělé výhře posunula o 1 bod před Kozojedy. Boj o 3. příčku je tak stále vyrovnaný. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Tomáše Hacha. Za hosty jmenujeme zcela po právu Patrika Bauera, který si dnes v kanadském bodování vybojoval všechny 4 (2 góly + 2 asistence) možné body. Pro jmenované hráče můžete hlasovat do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín st. (vedoucí): Když to bylo 1:4, tak jsem myslel, že to dnes bude klepec, ale pak když se naši zvedli, tak jsem jim poděkoval, že to nebyl žádný velký příděl. Škoda, že jsme v zápase obdrželi zbytečné góly. Dnes jsme bohužel přišli o jednoho obránce.

TJ Sokol Trnová B
Jiří Webr (vedoucí, hráč): K zápasu jsme nastoupili ztuhlí. Vítězství našeho týmu zařídili hlavně Patrik Bauer a Patrik Mazák, který dvakrát utekl. Dnes se jim utkání moc povedlo. Bauer nám tak vrátil výkon z Hadačky, kde to bylo špatné. Konec zápasu byl velmi dramatický. Za stavu 1:4 měli hosté více ze hry, ale naštěstí jsme to ubránili a konečně jsme zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - L. Němec [-] , M. Hach [-] , T. Hach [-] , V. Folk [-] (32. V. Šubrt [-] ) - V. Görner [-] , Š. Folk [-] , P. Volín [-] (46. P. Štol [-] ) , L. Zábranský [-] - M. Holzman [-] , M. Pánek [-]

TJ Sokol Trnová B
J. Kříž [-] - V. Hlávka [-] , D. Mazák [-] (24. P. Mazák [-] ) - A. Borisov [-] - P. Bauer [-] (88. J. Kubík [-] ) , L. Klik [-] , P. Kříž [-] , M. Klik [-] , P. Pešek [-] , M. Hauzner [-] , J. Webr [-]

ŽK: 85. M. Hach - 36. P. Mazák , 77. P. Pešek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: REIPRICH Václav - KAZDA Karel (N), ŠVANCAR Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.