5:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr si snadno poradil s outsiderem!


Branky


17. J. Dobrý , 65. M. Kecer , 70. V. Pihera , 75. P. Dobrý , 87. P. Šerý - 9. L. Jindra
0

Utkání mezi lídrem tabulky Třemošnou a posledním celkem tabulky Vysokou Libyní vyznělo jasně lépe pro domácí. Třemošná neměla se svým soupeřem žádný problém. Hosté se sice dostali do vedení, ale po tomto gólu to byla hra čistě na jednu bránu. Vysoké Libyni se skoro zázrakem podařilo ubránit remízový výsledek po 1. poločase. Ve 2. půli ale domácí hosty zlomili a bylo po zápase. Celkový výsledek skončil 5:1! Tento stav byl pro Vysokou Libyni ještě přijatelný. Třemošná tak potvrdila roli favorita a i nadále má náskok alespoň 1 bodu na Dolní Bělou. Za to Vysoká Libyně je momentálně osamocena na posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance domácích přinesly remízu

Hned z kraje zápasu hosté svého soupeře zaskočili a prvních 15 minut je přehrávali, z toho také plynulo, že Vysoká Libyně se nečekaně ujmula vedení 0:1. Branku vstřelil v 9. minutě Lukáš Jindra. Po tomto gólu hosté přestali hrát. Domácí začali na hřišti úřadovat a byla to hra na jednu bránu. Hosté tedy od 15 minuty "zaparkovali před svojí bránou autobus" a snažili se jen a jen bránit a takto vypadal zbytek celého 1. poločasu. Domácím se podařilo vyrovnat stav v 17. minutě. Autorem branky se stal Josef Dobrý, který vyslal svoji střelu z hranice velkého vápna a brankář hostů byl bez šance. Domácím měli v průběhu této půle několik slibných šancí ke skórování, ale jejich příležitosti se jim nepovedly proměnit, jinak by skóre po poločase mohlo vypadat trochu jinak. Obě mužstva tak odešla do kabin za překvapivého stavu 1:1.

 

Třemošná nasadila zběsilé tempo

Tato půle byla suverénně v režii domácích. Hosté jen chodili a snažili se výsledek ubránit, ale takový enormní tlak domácích prostě nešel ustát. I z pohledu domácích byla tato půle výrazně lepší. Hosté se snad za celý poločas nedostali ani ke střele. Celá 2. půle se tak odehrávala jen čistě na polovině hostů. Zlomový gól na 2:1 přišel v 65. minutě. Autorem branky se stal kapitán Michal Kecer. Po tomto gólu už to šlo ráz na ráz. Hosté byli úplně mimo hru. Nedokázali pořádně udržet míč na svých kopačkách, jelikož domácí jim ho vždy sebrali. Už v 70. minutě se měnil stav zápasu na 3:1. Autorem branky se stal Vladimír Pihera. Za dalších 5 minut musel brankář Karel Štrunc lovit míč ze sítě po čtvrté. O branku se postaral Petr Dobrý. Krásnou pátou tečku v zápase udělal v 87. minutě Patrik Šerý a zápas tak skončil výsledným poměrem 5:1! Kdyby o něco více proměňovali domácí šance, tak klidně mohla Vysoká Libyně dnes obdržet dvouciferný počet gólů. Domácí spálili obrovské šance, takže hosté si mohli oddychnout, že to skončilo alespoň takto. Zápas dnes byl čistý a hlavní arbitr pan Petr Kříž, tak nemusel udělovat žádnou kartu. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Petra Dobrého a Stanislava Váchu. Vzhledem k výsledku a výkonu hostů nebudeme jmenovat nikoho. Pro jmenované hráče můžete hlasovat od nočních pondělních hodin až do středy do 12 hodin!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (sekretář, hráč): Dneska to jsou pro nás zasloužené 3 body, takže jsem spokojen. V 1. polovině jsme si pořádně nepřihráli, ale 2. půle byla z naší strany o něčem jiném. Hosty jsme dostávali pod tlak a byla to vyloženě hra na jednu bránu. Takže kromě 1. půle to dneska šlo.

TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta (vedoucí): Z naší strany to byla hrůza. Byl to absolutně odevzdaný zápas a nebylo tam vůbec žádné nasazení. Výkon našich kluků byl strašný, kdyby domácí proměňovali své šance, zápas mohl skončit klidně 15:1 a nikdo by se nedivil. My jsme hráli dobře jen asi prvních 10 minut, pak naše hra šla rapidně z kopce a jenom jsme bránili.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - J. Dobrý [-] , P. Šerý [-] , D. Fehér [-] , M. Kecer [-] , J. Matějka [-] , V. Pihera [-] , P. Dobrý [-] , L. Pech [-] , S. Vácha [-] , M. Lavička [-]

TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - T. Soukup [-] , J. Kučera [-] , R. Cepek [-] , D. Boháč [-] - L. Berka [-] , P. Hájek [-] , P. Kopka [-] , T. Malý [-] - L. Jindra [-] , D. Horký [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - MACHALA Miloslav (N), ROVENSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.