0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá vyloupila Trnovou!


Branky


0

Utkání mezi týmy TJ Sokol Trnová a TJ Sokol Dolní Bělá B mělo nabídnout velmi vyrovnanou podívanou. Tento duel byl nejdůležitějším v boji o postup do III. třídy, jelikož hosté si nemohli dovolit ztratit body s tak silným soupeřem a domácí byli už v celkem větší krizi a potřebovali také body, alespoň pro boj o 3. místo. Hosté se do utkání pustili po hlavě a přehrávali svého soupeře. Utkání skončilo celkovým poměrem 0:3! Dolní Bělá tak i nadále drží naději na postup a má ztrátu pouhého bodu na Třemošnou. Za to Trnová tak prodlužuje svoje čekání na vítězství. Už 4 utkání v řadě nedokázala vyhrát. Na začátku jara vypadala Trnová na postup, teď spíše může pomýšlet na nejvýš na 3. pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 rychlé góly srazily Trnovou

Od tohoto souboje se dal možná očekávat vyrovnaný duel. Ten, kdo si to myslel, tak byl na omylu. Dolní Bělá se do svého soupeře pustila po hlavě. Hned ve 3. minutě zápasu otevřela Dolní Bělá utkání. Tomáš Hospr si povodil dva hráče a skrytou střelou po zemi poslal své mužstvo do vedení 0:1. Pro domácí to bylo velmi špatné už takto brzo prohrávat s tak silným soupeřem. Dolní Bělá potvrdila, na čí straně je kvalita. Hosté byli jednoznačně lepším týmem a vytvářeli si během celého 1. poločasu jednu šanci za druhou. O druhou branku zápasu se postaral Jakub Turjanica, který šel sám od poloviny hřiště až před bránu a míč poslal do sítě podél brankáře. V 15. minutě už byl stav 0:2. Za necelou čtvrt hodinku musel domácí brankář Jakub Kříž lovit míč ze sítě znovu, jelikož hosté zahrávali rohový kop, po kterém přišel vysoký centr a míč se dostal až k Jakubu Turjanicovi a ten nekompromisně zakončil balon k tyči. Hosté už tak v 27. minutě vedli 0:3. Z gólových událostí to bylo v 1. půli vše. Během celé 1. půle bylo spoustu šancí neproměněno a stav mohl vypadat klidně 2:6 nebo 3:8. Až takový počet šancí nedokázali obě mužstva proměnit. Nicméně po hvizdu rozhodčího obě mužstva odešla do kabin za stavu 0:3!

 

 

Dolní Bělá si to pohlídala

V 2. půli se už nic významného neudálo, alespoň po gólové stránce. Domácí se dokázali více dostávat do zakončení, ale to nebylo přesné ani důrazné. Pár střel pochytal i brankář Štěpán Toman, který si tak na své konto připsal parádní nulu. Bylo vidět, že hosté měli celé utkání pod kontrolou a hlídali si bezpečně svůj třígólový náskok. Domácí se prostě nemohli a nemohli prosadit. Bylo to pro ně trápení. Utkání skončilo stejně jako 1. poločas a to poměrem 0:3! Hosté dnes prokázali své kvality a mohou se soustředit na další důležitá utkání pro boj o postup do III. třídy. Obě dnešní mužstva se navzájem moc dobře znají a v podstatě jsou to kamarádi, takže zápas byl naprosto čistý a dnešní hlavní rozhodčí pan Tomáš Kovařík nemusel udělovat nikomu žádnou kartu a také ho musíme pochválit za skvěle odvedenou práci. Vzhledem k výsledku utkání nebude jmenovat žádné hráče z řad domácích. Za hosty jmenujeme jako nejlepšího hráče Štěpána Tomana. Pro jmenovaného hráče můžete hlasovat v anketě, která probíhá až do středy do 12 hodin!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová B
Jiří Webr (trenér, hráč): Se zápasem nejsem spokojen. Hosté dnes byli zaslouženě lepší, a proto také vyhráli. My jsme nebyli přesní ani důrazní v koncovce. Neproměňovali jsme naše šance, které jsme měli obzvláště ve 2. půli zápasu. Hosté si svůj třígólový náskok hned z úvodu v poklidu hlídali.




Sestavy


TJ Sokol Trnová B
J. Kříž [-] - V. Hlávka [-] , D. Mazák [-] - A. Borisov [-] - B. Švancar [-] (40. P. Mazák [-] ) , P. Kříž [-] , R. Končal [-] (84. M. Klik [-] ) , M. Klik [-] , P. Pešek [-] (67. J. Finklar [-] ) , M. Hauzner [-] , J. Webr [-]

TJ Sokol Dolní Bělá B
Š. Toman [-] - M. Nigrini [-] , M. Schneider [-] , M. Dobrý [-] - F. Hrubec [-] , P. Čása [-] , T. Hospr [-] (61. L. Kaňka [-] ) , O. Kroj [-] , T. Polcar [-] - J. Pechát [-] (27. M. Bernášek [-] ) , J. Turjanica [-] (81. R. Pešek [-] ) -

Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOVÁŘÍK Tomáš - BAUER Patrik (N), PECHÁT David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.