Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o "krále pralesa" vyšel lépe Mladoticím!


Branky


0

Zápas mezi posledními celky TJ Sokol Vysoká Libyně a TJ Sokol Mladotice B vyzněl lépe pro hosty. Poměrně vyrovnaná hra přinesla v celkovém součtu 6 branek. Domácí měli tu smůlu, že byli pouze o 11 lidech na hřišti bez možnosti střídání a to se jim vymstilo. Tak od 20. minuty museli celý zápas odehrát o 10 hráčích. Hosté početní přesilu využili a zvítězili 2:4! Mladotice se tak díky této výhře dotáhly bodově na Vysokou Libyni a oba tyto celky mají na svém kontě shodně 6 bodů. Před námi jsou ještě 4 kola, tak uvidíme, který z těchto celků ještě dokáže bodovat a odskočit tak svému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o 10 hráčích

Hned od úvodních minut bylo vidět, že to bude celkem vyrovnaná hra. Ale domácí měli smůlu, že se nesešli v početné sestavě. Bylo jich pouze 11 a neměli žádnou možnost někoho vystřídat a museli doufat, že se jim během celého zápasu nikdo nezraní. Jenže to nevydrželo moc dlouho. Už asi kolem 20. minuty musel odstoupit domácí hráč ze hřiště a Vysoká Libyně více jak polovinu utkání musela dohrávat o 10 lidech na hřišti. Ještě předtím při vyrovnané početní hře se dostali hosté do vedení. Zásluhu na tom měl Radek Kučera, který v 10. minutě otevřel skóre zápasu. Přes to, že Mladotice měly jednoho hráče na hřišti navíc, tak hra se chvílemi přelévala z jedné strany na druhou. Jinak hosté měli o něco více ze hry a také proměnili své šance. O druhý gól Mladotic se postaral Václav Sebránek ve 40. minutě. I domácí se dokázali během 1. půle dostávat do šancí, ty ale neproměnili. Pro domácí to byl zmar, prohrávat už v 1. půli o 2 branky. Obě mužstva tak odešla za stavu 0:2 do šaten.

 

 

 

 

Vysoká Libyně tahala za kratší konec

Po přestávce si domácí řekli, že nemají co ztratit a pouštěli se i o 10 hráčích do útoku. Hosty dokázali několikrát zatlačit. Odměnou jim bylo první snížení v 56. minutě. O branku se postaral Petr Kopka. Hosté hráli 2. polovinu zápasu více pasivněji a to se jim vyplatilo. Na snižující branku dokázali zareagovat a už v 65. minutě si vzali znovu dvoubrankové vedení. A dostali tak zápas bezpečně pod svá křídla. Autorem branky byl Lukáš Záhrobský. Domácí se pouštěli i nadále do útoku a v 75. minutě opět snížili na rozdíl jedné branky. O gól se postaral Lukáš Jindra. Pak hosté znovu zabrali a v 82. minutě vedli opět o 2 branky. O branku se postaral nejlepší střelec Mladotic Radek Kučera. Tento gól byl poslední důležitou událostí za celým zápasem. Domácí v celém zápase měli šance, ale v 10 hráčích to bylo opravdu těžké. Hosté tak zvítězili nad Vysokou Libyní 2:4! Jak jarní tak i podzimní střetnutí těchto 2 celků vyšlo lépe Mladoticím. Dnešní utkání se odehrálo bez karet a bylo tak čistým a poklidným zápasem. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Petra Hájka. Za hosty jmenujeme Radka Kučeru a Václava Sebránka. Pro jmenované hráče můžete hlasovat přibližně od pondělní půlnoci až do středy do 12 hodin!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta (trenér): Dnes jsme měli v zápase bodovat. Z naší strany to nebylo odevzdané utkání, i když jsme hráli většinu zápasu o 10 hráčích. Naši hráči se dost snažili. Škoda, že jsme neproměnili více naše šance. Mohli jsme vstřelit klidně 3 nebo 4 branky. My se hrozně na góly nadřeme a soupeř to dneska zvládl lépe. Kdybychom měli více štěstí v koncovce, mohla to být dneska remíza.

TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (trenér): Celé utkání jsme měli pod kontrolou. Měli jsme více i ze hry a mohli jsme dát více gólů. Se zápasem jsem celkem spokojen. Jsem spokojený jak s výsledkem, tak i s hrou. Hrajeme spodek IV. třídy a v rámci našich možností jsme hráli dobře. Úspěšně jsme navázali na výkon z minulého týdne, jen s tím rozdílem, že dnes jsme dali góly. Když příště navážeme na výkony z minulých 2 utkání, tak to bude jen dobré. Dnes za nás nastoupil i dorostenec a odehrál asi 25 minut. Je možné, že ho asi budu muset nasadit i do příštího zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - T. Soukup [-] , J. Kučera [-] , P. Hubka [-] , D. Boháč [-] - L. Berka [-] , P. Kopka [-] , P. Hájek [-] , P. Janáček [-] - L. Jindra [-] , D. Horký [-]

TJ Sokol Mladotice B
J. Šmídl [-] - D. Hynek [-] , V. Janeček [-] , P. Krejčí [-] , L. Hubáček [-] (65. F. Šimera [-] ) - P. Novotný [-] , V. Sebránek [-] (82. J. Jánský [-] ) , L. Záhrobský [-] , V. Mour [-] - K. Šírek [-] (30. P. Šimera [-] ) , R. Kučera [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: LANG Josef - ROVENSKÝ Jan (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.