Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná zdemolovala Žichlice!


Branky


0

Utkání mezi TJ Tatran Třemošná a TJ Sokol Žichlice přinesl jednoznačnou podívanou. Musíme ale zohlednit, že o víkendu byla májka a přece nějaké ty větší oslavy se poté podepsaly na výkonu hráčů. Třemošná své utkání zvládla celkem jistě a zvítězila 8:0! V zápase padl i 1 hattrick od kapitána domácích. Veliká smůla pro hosty přišla hned na začátku zápasu, kdy se zranil Jiří Hanzlíček, který ale statečně odchytal celou 1. půli. Třemošná si tak stále drží v tabulce náskok 2 bodů na Dolní Bělou. Změna pořadí v tabulce přišla minulý týden, kdy bylo zkontumováno utkání z 1. kola mezi Dolní Bělou a Třemošnou. Momentálně boj o postup do III. třídy už je jen nejspíše mezi těmito týmy: Třemošnou a Dolní Bělou. Třetí Trnová už ztrácí na první pozici 8 bodů. Pro Žichlice byl tento zápas první jarní bodovou ztrátou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdrcení Žichlic

Toto utkání mohlo vypadat trochu vyrovnaněji. Ale na hostech se podepsala víkendová májka. Velká smůla pro hosty přišla hned na začátku poločasu, kdy se jim zranil brankář Jiří Hanzlíček a Žichlice už neměli žádného jiného gólmana na lavičce. A tak Hanzlíček statečně odchytal celou 1. půli. Domácí během celého poločasu využili snad všechno, co mohli. Velkou jízdu Třemošné načal prvním gólem Vilém Čechura. Branka padla už v 8. minutě. O druhou branku zápasu se postaral opět Vilém Čechura a to již ve 12. minutě. Za další 4 minuty zvyšoval na 3:0 Vladimír Pihera. Pak už se z toho pomalu stávala fraška a domácí o další minutu později už zvyšovali na 4:0. Autorem branky byl kapitán Miroslav Jánský. A aby toho nebylo málo, ještě v 34. minutě vstřelil 5. gól Třemošné Miroslav Jánský. Hosté snad za celý poločas pořádně nevystřelili na bránu. Neměli tak žádnou velkou šanci. Obě mužstva tak odešla do kabin za stavu 5:0!

 

 

 

Žichlické trápení + zkompletovaný hattrick

Na začátku 2. poločasu hosté vystřídali svého brankáře a do brány se musel postavit hráč z pole, kterým byl Radek Žemlička. Tento hráč na postu brankáře vůbec nehraje, takže to pro něj bylo velmi těžké. Hosté se ve 2. půli trochu zvedli, ale přihrávky byly velmi nepřesné. Za to domácí trochu povolili a věděli, že zápas už mají nejspíše v kapse a stejně přidali ještě pár branek. Ve 48. minutě se prosadil Daniel Fehér a zvyšoval už na 6:0. Sedmou branku zápasu přidal Václav Mareš v 72. minutě a poslední již osmou branku přidal v 86. minutě Miroslav Jánský, který tak zkompletoval hattrick. V tomto zápase si domácí s velkou chutí zastříleli. Žichlice si vypracovaly 1 pořádnou šanci asi tak 3 minuty před koncem zápasu a to střelou z malého vápna. Hráč hostů nedokázal vůbec trefit prázdnou bránu.  Hosté ještě v průběhu poločasu měli asi 2 další malé šance, ale ty skončily nepřesností. A to bylo tak vše. Domácí suverénně ovládli utkání v poměru 8:0! Utkání probíhalo v naprostém klidu. Nemusela se rozdat ani 1 karta. Za domácí jako nejlepší hráče jmenujeme Miroslava Jánského a Daniela Fehéra. Za hosty vzhledem k výsledku utkání nejmenujeme nikoho. Pro jmenované hráče můžete hlasovat tradičně do středy do 12 hodin!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (sekretář a hráč): S celkovým zápasem jsem moc spokojený. Výkon hráčů byl výborný. Suverénní výhra pro nás. Zcela jasně zasloužená. Žichlice dnes byly nějaké slabé. Pro nás to jsou další pěkné 3 body do tabulky.

TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc (vedoucí): Byla májka a to se podepsalo na výkonu hráčů. Zápas pro nás skončil špatně, navíc hned na začátku 1. poločasu se nám zranil gólman. Tak jsme ho museli vystřídat. Ve 2. půli se kluci snažili, aby jsme také vstřelili alespoň 1 branku. Pár minut před koncem jsme ale nevyužili velikou příležitost.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - D. Fehér [-] , V. Čechura [-] (46. J. Matějka [-] ) , A. Korecký [-] (63. M. Kecer [-] ) , L. Radič [-] (46. J. Sirochmann [-] ) , M. Jánský [-] , V. Pihera [-] (56. M. Galovič [-] ) , V. Mareš [-] , L. Pech [-] (56. P. Chalupa [-] ) , S. Vácha [-] , M. Pešek [-]

TJ Sokol Žichlice
J. Hanzlíček [-] - A. Rampich [-] , K. Šrámek [-] , P. Habrych [-] , J. Šrámek [-] , R. Žemlička [-] , P. Zuska [-] , A. Chramosta [-] , P. Plaščiak [-] , T. Krofta [-] , M. Habrych [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - MACHALA Miloslav (N), JANČOVIČ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.