Dolní Bělá bez velkého očekávání si veze domů 3 body!


Branky


37. L. Staněk - 33. O. Kroj , 57. T. Hospr , 60. T. Hospr , 78. T. Hospr , 88. T. Hospr
0

V tomto utkání mezi týmy TJ Sokol Vysoká Libyně a TJ Sokol Dolní Bělá B se nestalo nic neočekávaného. Hosté si zasloužili vítězství i díky početné marodce domácích 1:5! Sice po poločase byly síly vyrovnané, ale poté hra domácích opadla hlavně fyzicky. Hosté si tak suverénně dokráčeli pro povinnost 3 bodů a nyní mají na kontě 31 bodů a vedou tabulku s 4 bodovým náskokem. POZOR: Mám tu informaci, že je zde uveden špatný zápis z podzimu a body by se měly upravit, na oficiálních webových stránkách by to tak mělo býti. Dolní Bělá by měla míti na kontě 30 bodů a druhá Třemošná 28 bodů.

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vybojovali remízu

Domácí tým měl velmi velké problémy se sestavou, protože měl jen 1 hráče na střídání, který byl navíc ještě hodně nemocný. Dále měli 2 hráče ze základu zraněné a pak ještě další hráči měli nějaké osobní záležitosti. Přesto se Vysoká Libyně své role outsidera zhostila celkem dobře. S leaderem tabulky dokázala předvést vyrovnanou hru i když hosté více tlačili na pilu. Musíme ale zmínit, že se hrálo za otřesných podmínek. Byl velmi silný protivítr v neprospěch hostů. Pokud se míč ocitl ve vzduchu, tak vždy letěl směrem k Dolní Bělé. Ze stany hostů to vzduchem prostě nešlo. Jako první otevřeli skóre hosté. Branku vstřelil Oldřich Kroj ve 33. minutě. Hosté tak zaslouženě po několika velkých šancí vedli 0:1. Domácí se jen tak nedali a ve 37. minutě stav utkání vyrovnali na 1:1. Autorem branky se stal Lukáš Staněk. Ještě v průběhu poločasu D. Bělá nastřelila tyčku. Tu trefil Jan Pechát. Pak měl ještě jednu slibnou šanci Oldřich Kroj. Z významných událostí to bylo tak vše. Obě mužstva tak odešla do kabin za remízového stavu 1:1. Tento výsledek byl po poločase pro všechny malým překvapením.

 

 

Hosprova půlhodinka a nešťastná chvilka pro domácí

Hosté moc dobře věděli, že nemohou s předposledním týmem tabulky ztratit body a začali výrazně přitvrzovat na své hře. Navíc se otočily strany, takže D. Bělá už hrála po větru. Hosté se dostávali čím dál tím více do větších šancí a domácí už pomalu nestíhali. Tato půle byla o 1 hráči. Vedení Dolní Bělé strhl na svou stranu Tomáš Hospr v 57. minutě, kdy doklepával míč do prázdné brány. Pro něj tento zápas teprve až teď začal, protože tímto gólem rozjel svou spanilou jízdu. Hned o 3 minuty později zvyšoval Tomáš Hospr na 1:3. Tento gól domácí srazil k zemi. Vysoká Libyně začala pomalu fyzicky odpadat a už to bylo pro ně nezvladatelné. Navíc měli ještě tu smůlu, že si jejich útočník Peter Malý v 68. minutě podvrtl kotník a to bylo pro domácí moc moc špatné. Jelikož měli na střídání pouze 1 hráče a to Daniela Boháče, který měl ale chřipku, přesto zabojoval a dokázal odběhat celý zbytek zápasu! Za to by si zasloužil metál, když dokázal vůbec na hřiště nastoupit. Hosté dále pokračovali ve své hře a Tomáš Hospr si připsal na svůj účet ještě další 2 branky. První z nich padla v 78. minutě a ta druhá padla na konci zápasu v 88. minutě. Tento poslední gól byl asi ze všech nejhezčí. Hospr se tak stal hráčem utkání. Vstřelil 4 branky v rozmezí 31 minut!  Domácí tak přes velké problémy v 2. poločase ještě vyvázli s celkem dobrým výsledkem 1:5. Mohlo to být i horší. Celý zápas se hrál velmi čistě a dnešní hlavní rozhodčí pan Ladislav Walter nemusel nikomu udělovat žádnou kartu. Vzhledem k celkovému výsledku nemůžeme jmenovat nikoho z řad domácích. Za hosty jmenujeme jako nejlepšího hráče Tomáše Hospra. Hlasovat můžete až do středy do 12 hodin!

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta (trenér): Pro nás byl tento zápas velmi složitým. Byli jsme celkem oslabeni a na střídačce jsme měli jen 1 hráče, který měl chřipku a stejně musel odehrát 20. minut, protože náš jeden hráč si podvrtnul kotník. Ale jinak jsme nic nevypustili. Naši hráči odvedli výkon na úrovni svých možností. Lépe to prostě nešlo. Z našeho pohledu 1. půle ušla a dokázali jsme hostům vzdorovat. 2. půle byla pro nás velmi obtížná a remízový stav jsme bohužel neudrželi.

TJ Sokol Dolní Bělá B
Michal Dobrý (kapitán): Se zápasem jsme spokojeni, ale 1. půlka byla z našeho pohledu strašná jako co se týče podmínek. Hráli jsme v silném protivětru a neproměnili jsme pár našich šancí. Po otočení stran ve 2. půli jsme už hráli po větru, který stejně pomalu ustával, tak to bylo pro nás lepší. Když jsme přidali 2 branky a vedli už 1:3, tak hosté odpadli a zápas byl už jen v naší režii.



Sestavy


TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - T. Soukup [-] , J. Kučera [-] , P. Hubka [-] , P. Janáček [-] - D. Horký [-] , P. Kopka [-] , P. Hájek [-] , L. Staněk [-] - L. Jindra [-] , P. Malý [-] (68. D. Boháč [-] )


Místo: Vysoká Libyně. Počet diváků: 30. Rozhodčí: WALTER Ladislav - ROVENSKÝ Jan (N), DOBRÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.