Rozjeté Žichlice zaskočily oslabeného soupeře!


Branky


19. A. Rampich (p.) , 48. A. Chramosta , 51. P. Plaščiak , 55. P. Plaščiak , 68. A. Rampich , 83. P. Plaščiak - 39. M. Lukeš (p.)
0

Zápas mezi TJ Sokol Žichlice a TJ Sokol Trnová B měl celkem velkého favorita. Jenže dnes Trnová ostrouhala a dokázala v celém zápas vstřelit pouze 1. branku. Domů tak odjíždějí s porážkou 6:1. Žichlice dokázaly vyhrát už svůj 3 jarní zápas ze 3 možných. Na jaře tak patří k nejlepším celkům tabulky s 9 body a vynikajícím skórem 15:3. Momentálně se nacházejí na 4. místě tabulky a dotahují se pomalu na čelo. Na druhou Trnovou ztrácí pouhé 2 body, ta se ale nejspíše ještě o 1 místo propadne po dnešních nědělních zápasech. Teprve až v příštím zápase Žichlice si ověří jak na tom jsou. Přijedou na půdu Třemošné. Za to Trnová si může spravit chuť v Hadačce.

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle přinesla 2 penalty

Trnová přijela do Žichlic poměrně oslabená a chyběli jim některé opory týmu. Hosté měli pouze 1 hráče na střídání. Přesto 1. půlka nám přinesla celkem vyrovnanou hru. Šance měli jak domácí tak i hosté. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Jako první otevřel skóre zápasu Aleš Rampich, který proměnil svůj pokutový kop v 19. minutě. Hosté ale měli ještě spoustu času na srovnání. To se jim také podařilo. Ke konci poločasu se kopala opět penalta. V 39. minutě si vzal míč na starost Milan Lukeš a ten svou šanci nezahodil a srovnal tak stav utkání na 1:1. Kdyby jsme měli vyjádřit držení míče, tak byli domácí o chloupek lepší. Hra byla ale opravdu vyrovnaná a tak oba celky šly zaslouženě za remízového stavu do kabin. Žádná větší událost se v zápase nenaskytla.

 

 

 

Suverénní půle pro domácí a Plaščiakův hattrick

2. poločas nám nabídl už jinou podívanou. Teprve se pořádně rozjela 2. půle a už musel ve 48. minutě gólman hostí tahat míč ze sítě. Za Žichlice se prosadil Alex Chramosta, který vstřelil gól z hranice velkého vápna. Míč po střele se štěstím proskákal až za záda Jaroslava Finklara. O 3 minuty se prosadili opět domácí. Svojí dnešní jízdu načal v 51. minutě Patrik Plaščiak, který po sólové akci z levé strany se dostal až na kraj malého vápna a odtud už nedal brankáři žádnou šanci. Domácí tak vedli 3:1. 4. gól Žichlic přidal svou druhou dnešní trefou v 55. minutě Patrik Plaščiak, který poslal svůj projektil z hranice velkého vápna. Tento gól Trnovou hodně zlomil a domácí si už hráli po svém. V 68. minutě na 5:1 zvyšoval Aleš Rampich, který obdržel míč na kraji malého vápna po centru od svého spoluhráče. Jako svou závěrečnou tečku předvedl Patrik Plaščiak, který zkompletoval svůj hattrick. Gól padl podobně jako předcházejí branka. Domácí tak vedli v 83. minutě už 6:1 a jelikož se už nic dramatického v zápase nestalo, tento výsledek byl konečným pro obě mužstva. Dnešní hlavní rozhodčí pan Václav Kratochvíl podal výborný výkon podle slov domácích, tak i hostí. A ještě k tomu byli výborní i pomezní rozhodčí, kteří byli z řad domácích členů, ale pískali opravdu férově. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme: Patrika Plaščiaka a Marka Habrycha. Vzhledem k výkonu hostů nejmenujeme pro dnešek nikoho. Pro nominované hráče můžete hlasovat již od pondělního večera (možná i dříve), kteří se budou nacházet v sestavě kola. Možnost hlasování bude opět probíhat až do polední středy!

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc (vedoucí): S celkovým zápasem jsem spokojen. Naši kluci podali skvělý výkon a ani moc nekazili. Hráli jsme pěkný kombinační zápas nad naše možnosti a míč drželi často na zemi, což bylo pro nás moc dobře. Musím říci, že dnešní rozhodčí podal fakt výborný výkon, tak kvalitního rozhodčího si snad ani nepamatuji.

TJ Sokol Trnová B
Jaroslav Finklar (brankář): Náš tým byl pro dnešek velmi oslaben. Přijeli jsme sem akorát v 11 lidech, takže jsme neměli nikoho na střídání. Bylo to dáno tím, že náš A tým hrál také venku ve stejný den a my jsme měli nějaké hráče zraněné a někdo nemohl kvůli osobním záležitostem. 1. půle byla z našeho pohledu celkem vyrovnaná, pak ale v 2. půli jsme po individuálních chybách obdrželi 3 branky a ještě nám odstoupil jeden hráč kolem 60. minuty, tak bylo po zápase. Musím pochválit dnešní pány rozhodčí, jak hlavního tak i pomezní. Odvedli vynikající práci.



Počet diváků: 25. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - JANČOVIČ Pavel (N), KLIK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.