5:1
(3:1)
41. D. Kroc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice dál vládnou soutěži !


Branky


14. P. Šefl , 40. P. Voříšek , 44. T. Pražák , 53. V. Nový , 82. J. Janout - 41. D. Kroc (p.)
0

Je tomu už nějakou dobu co s Příkošice postavili na čelo tabulky a stále ho nechtěji pustit at jsou kola jakákoli Příkošice si zatím bez potíži jdou pro postu, ale na záda se jim čim dál tím více lepi Strašice a v létě neporažené Cheznovice, které chytli skvělou formu.Dneska na hřistě příkošického Leadra zavítali Břašstí, kteří se drži ve středu tabulky.Minulý duel těchto soůpeřu dopadl debaklem v podáni Příkošic .Dneska tomu nebylo mocjinak, ale je pravda, že hosté předvedli velmi nečekaný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance!

Už od prvního momentu při pohledu na hru byl výsledek jasný. zaleželo jen kolik branek dokážou domáci přidat.Záčatek zápasu byl v dominancii domácich. kteři již od žačátku tlačili a bojovali za jasným cílem.První ovoce tato snaha přinesla ve 14 minutě a to v rukou Pavla Šelfi, který se svou střelou nemilíl a poslat , tak zaslouženě domáci do vedení.Zápas dál pokračoval v dominancí domácich kteří byly, lepší v důrazu,rychlosti,napadání a hlavně daleko nebezpečnejší v ofenzivě. Další branka přisla až za dlouho a to ve 40 minutě, kdy se Petr Voříšek nemilil a svou ranou si to namířil přesně do brány hostů.Hosté ovšem dokázali dostat do dobré střelecké šance svého obejvu a ten se zase nemili a dokázal tak snížít na 2:1 no a přece to není nikdo jiný, než DavidKroc.Před koncem poločasu se domáci rozhodli vstřelit ještě jednu branku o kterou se postaral Tomáš Pražák, do kabin se tedy odcházelo za zaslouženého vedení pro domácí 3:1.Hra v prvním poločase co se týče obrany hostů byla velmi dobrá, ač dostali tři branky, tak jich mnoho dokázali zastavit.

Domácí šli za vítězstvím !

Druhý poločas začali domáci taky velmi aktivně a ve 53 minutě se jim to zase vyplatilo.A to když po týmové akci dokázal zakončit Vlastmil Nový a dostal svůj tým do tří brankového vedení.Domáci dál udržovali velení nad zápasem a posledni branku v tomto zápase přidal Jiří Janout, který po kráse akci domáci zalohy , věděl kde má stát apo krasné nahrávce dokázal zamířit naprosto přesně ! 5:1.Zápas už se dohrával a týmy užneměli proč hrát a konečný výsledek jetedy 5:1.Pokud jste duel navštívil , tak určitě koukněte na hodnocení a přidejte svůj názor , za který vám předem děkujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: Býl to hodně nečekany výkon ze strany hostu, ale tak nakonec jsme zaslouženě vyhrali .Předvedli jsme výborný výkon, akorát jsme v mnohých šanci promarnili svou střelu a často jsme neumeli prosadit :Diváci a rozhodci byly super. A taky se mi velmi líbila hra soupeřova záložníka a to konkrétně davida kroce.

SK Primalex Břasy
Radek Nový: No co, soupeř byl proste lepši a vyhrál zaslouženě,ale taky jsme jim to ulehčili našima chybami a jalovým útokem. Rozhodčí předvedl optimální výkon a diváci byly také příjemná a do hry fandili.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
M. Jelínek [-] - T. Lukeš [-] , V. Nový [-] , P. Voříšek [-] , P. Šefl [-] , T. Pražák [-] , L. Krajdl [-] (86. Z. Šmíd [-] ) , P. Komanec [-] (56. J. Janout [-] ) , T. Jelínek [-] , P. Gosza [-] (75. M. Vlček [-] ) , J. Čada [-]

SK Primalex Břasy
J. Opatrný [-] - M. Triner [-] (58. Š. Žižka [-] ) , J. Lukáč ml. [-] , R. Nový [-] (75. L. Černý [-] ) , D. Kroc [-] (70. J. Soukup [-] ) , J. Kadeřábek [-] , P. Kalaš [-] , J. Egrmajer [-] , M. Šašek [-] (70. M. Lukáč [-] ) , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-]

ŽK: 19. M. Triner , 89. J. Lukáč ml. .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK František - ČUBR Zbyněk, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.