4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvodní zápas jara zvladl lépe Holoubkov


Branky


0

Zase je to tady !Po dlouhé zimní pauze se opět hráči vrátili zpátky na svá hřiště, aby divákům přinášeli radost, adrenalin a pocit vítězství.Jako první se do role postavili hráči z týmu TJ Holoubkov a SK Mirošov.Určitě to byla pro oba týmý po zimě tvrdá zkouška a tak se nemohli dočkat kde se přes zimu zlepšili a jaké nové finty se naučili, ale o tom až v reportu ze zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holoubkov již od žačatku lepší



Ohlasy k zápasu



FC Mirošov
Mirošov-Zdeněk Bezděs: Nehráli jsem dobře , nezpotili jsme se a soupeři jsme se odevzdali a co gól to chyba .Z našeho týmu bych určitě nikoho nějak zvlášť nevyzdvihl od soupeřů Tomáše teplého, který dokázal vstřelit dvě branky.



Sestavy


TJ Holoubkov
P. Šmíd [-] - M. Šváb [-] , J. Zajíček [-] , M. Šrámek [-] , P. Mleziva [-] (76. P. Procházka [-] ) , T. Aubrecht [-] (75. A. Dragoun [-] ) , V. Kořan [-] , M. Rada [-] , T. Teplý [-] , T. Huml [-] , M. Auterský [-]

FC Mirošov
P. Skala [-] - J. Križánek [-] , J. Šimonovský [-] , D. Šimonovský [-] (74. J. Shorný [-] ) , L. David [-] , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] , V. Šmatlák [-] (69. M. Bernard [-] ) , J. Bezděk [-] (59. P. Beránek [-] ) , J. Jurina [-]

ŽK: 71. M. Rada - 48. L. David . ČK: 80. L. David .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUCL Lukáš - BOGDAN Gabriel, JELÍNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.