Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2016 18:00

26.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice prohrály s FC Cheb. Ten se posunul na devátou příčku


Branky


0

Citice, jenž se nemohly z předposledního místa tabulky již nikam posunout, přivítaly v rámci posledního kola nedalekého soupeře FC Cheb. Napínavé utkání nakonec skončilo těsně ve prospěch chebských hráčů, kteří v tabulce obsadili šesté místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za oba týmy nastoupilo několik mladých hráčů, kteří měli v posledním utkání sezony ukázat svůj potenciál pro další ročníky krajského přeboru a od začátku se hrálo nahoru dolů a na obranu se zase tak moc nehledělo. První branka tedy padla už v 10. minutě a postaral se o ní hostující Václav Altman. Dlouho se ale Cheb z úvodní branky neradoval, protože za další minutu srovnal Radek Stöckner. Ani jeden z brankářů si rozhodně nemohl stěžovat na nedostatek práce a skóre se měnilo opět ve 23. minutě. To zamířil přesně mezi tyče Jiří Vondrášek a hosté vedli. Za dalších deset minut to bylo pro Cheb už o dvě branky, když se do míče opřel Radim Prokopec. Citice ale dokázaly do konce poločasu alespoň snížit zásluhou Zdeňka Sopra. Do šaten se ale odcházelo přeci jen s dvoubrankovým náskokem hostujícího týmu, protože v poslední minutě poločasu vstřelil svoji druhou braku Radim Prokopec.

 

 

I ve druhém poločase se hrálo nahoru dolů a na obou stranách bylo k vidění množství šancí. Z prvního gólu druhého poločasu se radoval domácí Daniel Psota, který snížil na rozdíl jediné branky. Domácí ale opět neuhlídali svého protivníka, který tak chvíli na to odskočil na rozdíl dvou branek, protože míč za brankovou čáru poslal Pavel Veleman. Posledním střelcem zápasu pak byl Zdeněk Sopr z týmu Citic. Domácí sice ještě v posledních minutách mocně tlačili, ale kýženého vyrovnání se nedočkali, a tak prohráli s Chebem v poměru 4:5.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
Zdeněk Maňkoš: Hrálo se v duchu, že se zkoušeli mladí hráči do příští sezony, takže to bylo útočné utkání bez obrany. Hrálo se nahoru dolů.




Sestavy


Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] (85. F. Vilček [-] ) , Z. Sopr [-] , R. Stöckner [-] , J. Dlouhý [-] , R. Pinta [-] (46. L. Mika [-] ) , J. Bílek [-] , O. Pavíza [-] (46. J. Bezděkovský [-] ) , P. Širochman [-] (46. M. Prečan [-] ) , D. Psota [-] , P. Šimek [-]

FC Cheb
J. Klier [-] - P. Dulovec [-] , J. Vondrášek [-] , D. Hrabě [-] (56. M. Skřivánek [-] ) , P. Trampusch [-] (79. J. Vondrášek ml. [-] ) - V. Kutlák [-] (56. D. Račák [-] ) , P. Veleman [-] , F. Eschler [-] , P. Sedlák [-] - V. Altman [-] , R. Prokopec [-] -

ŽK: 57. R. Stöckner , 59. M. Hamouz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hányš Martin - TALPÁŠ Petr, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku