1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrté Sedlo prohrálo s Chodovem. Ten skončil devátý


Branky


0

Nové Sedlo mělo již jisté čtvrté místo tabulky, a tak si proti Chodovu, který zamířil do Nového Sedla k poslednímu utkání sezony, mohlo zahrát bez jakýchkoliv nervů. Utkání nakonec dopadlo lépe pro hostující celek, který tak skončil na deváté pozici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání si vypracovávala obě mužstva brankové příležitostí, ale na úvodní branku se čekalo až do 18. minuty, kdy se dokázal uvolnit Lukáš Kočí, jenž přesnou střelou rozvlnil poprvé síť domácí branky. Oba brankáři pak měli dostatek šancí ukázat své schopnosti a další branka už během první půle nepadla.

 

Osmdesát fanoušků přítomných na novosedelském stadionu vidělo druhou branku ve 47. minutě a k nelibě většiny z nich padla opět do sítě domácího mužstva. Přesně totiž mířil Daniel Podolník a rázem to bylo už 0:2. Domácí se ale nevzdali a za necelou čtvrt hodinu srovnali po trefě Bedřicha Rychny. V dalších minutách mohl domácí mančaft srovnat skóre, jenže Zahrádka v brance Spartaku podal výborný výkon a kýženého gólu se tak domácí nedočkali. Vítězství hostujícího týmu pak pojistil v nastaveném čase Lukáš Kočí. Nové Sedlo tak prohrálo s Chodovem v poměru 1:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - P. Šebl [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , D. Petřík [-] (70. M. Pešák ml. [-] ) , B. Rychna [-] (75. D. Patera [-] ) , L. Macák [-] , E. Lakatoš [-] , J. Němeček [-] (46. F. Kovařík [-] ) , M. Müller [-] , J. Vican [-]

TJ Spartak Chodov
M. Zahrádka [-] - O. Parth [-] (88. P. Macák ml. [-] ) , M. Bečvář [-] , A. Vild [-] , J. Rau [-] , L. Kočí [-] (92. J. Jiroušek [-] ) , D. Podolník [-] , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , F. Vilinger [-]

ŽK: 36. P. Šebl , 62. D. Petřík - 13. J. Rau , 58. F. Vilinger .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Henych Karel - ŠUMA Jakub, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.