Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:00

25.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyšperk opět prohrál. Tři body bere Lomnice


Branky


0

Poslední Kynšperk hostil v rámci 25. kola krajského přeboru na domácí půdě Lomnici a po výprasku 23:1, který utržil s Březovou, chtěl svojí reputaci alespoň částečně napravit v předposledním zápase sezony. To se mu ale podařilo jen na půl. S Lomnici totiž prohrál v poměru 1:5.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro lomnické hráče, kteří se zásluhou Daniela Nováka dostali už v 6. minutě dějství do vedení. Netrvalo dlouho a brankář Kraus lovil míč zpoza svých zad podruhé, když mířil přesně Zbyněk Joza. Po úvodní dvoubrankové smrští se hra stabilizovala a i přesto, že byli k vidění další šance hostujícího celku, skóre se dlouho neměnilo. Lomnice byla v zápase aktivnějším týmem, pár příležitostí si ale vytvořil i Kynšperk. Do šaten se odcházelo za stavu 0:3, protože dvě minuty před koncem poločasu se prosadil podruhé v zápase Daniel Novák.

 

 

Ve druhém poločase si Lomnice hlídala svůj vypracovaný náskok, ale i přesto přišlo snížení z kopačky Milana Boreckého. Ze strany domácích to bylo ale vše a začali úřadovat opět hráči hostí. V 76. minutě mířil přesně Zbyněk Joza a i on si připsal druhou trefu v zápase. Když se navíc o tři minuty později prosadil Martin Veselý, bylo o vítězi utkání rozhodnuto definitivně. Kynšperk tak podlehl Lomnici v poměru 1:5.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Lomnice
Petr Zindl: Do Kynšperka jsme odjížděli oslabení, protože se nám zranil Malinkovič plus jsme měli nějaké lidi na svatbě. Odjížděli jsme se splácanou sestavou, ale myslím si, že Kynšperk momentálně nemá v soutěži co dělat a s přehledem jsme je přehráli. My jsme nepodali optimální výkon, ale zrovna ten den to na tohohle soupeře stačilo.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] - J. Prančl [-] (85. J. Kardoš [-] ) , T. Orgoník [-] , P. Hlavín [-] (55. M. Bobčík [-] ) , Z. Štryncl [-] , F. Šefl [-] , K. Sommer [-] , M. Najman [-] , Z. Beran [-] , J. Kardoš [-] (63. M. Borecký [-] ) , F. Hanzlíček [-]

TJ Lomnice
J. Procházka [-] (46. J. Marka [-] ) - P. Veselý [-] , Z. Joza [-] , T. Zindl [-] (46. R. Schrehart [-] ) , D. Novák [-] , M. Veselý [-] , L. Maňák [-] (77. R. Čipera [-] ) , J. Kníř [-] , J. Šváb [-] , J. Šlais [-] (77. M. Pitner [-] ) , J. Janovský [-]

ŽK: 59. F. Hanzlíček - 58. M. Veselý , 86. Z. Joza .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Henych Karel - ŠUMA Jakub, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.