1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda nestačila na domácí půdě na Lokomotivu


Branky


0

Chebská Hvězda, které se v poslední době začalo, zejména pak na domácí půdě, dařit, přivítala v rámci předposledního kola krajského přeboru karlovarskou Lokomotivu. Ta se nakonec dokázala proti kvalitní obraně svého soupeře prosadit třikrát a zvítězit tak v poměru 1:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl minimum šancí na obou stranách, přeci jen aktivnější byl ale celek domácí Hvězdy. Ta velmi dobře napadala a svého soupeře z Karlových Varů nepustila do jediné šance. Sama si dokázala vytvořit zajímavé příležitosti, ale ani jednu nedokázala přetavit v gól, a tak skončil první poločas bezbrankovou remízou.

 

Ve druhé půli Hvězda ustoupila od své velmi dobře zorganizované obrany a karlovarským hráčům dovolila několik nebezpečných příležitostí. Byli to právě hosté, kteří se jako první radovali ze vstřelené branky. V 64. minutě rozehrál standardní situaci Šiška, který našel volného Jakuba Kováře, jenž se nemýlil a rozvlnil síť soupeřovy brány. Z další čtyři minuty bylo srovnáno, když mířil přesně Miroslav Dočekal. Hrálo se nahoru dolů, ale Hvězda se už prosadit nedokázala. Vstřelit vítěznou branku se tak poštěstilo hostům. Major našel krásnou přihrávkou Jakuba Diviše, který poslal Lokomotivu do vedení. Lokotka si posledních deset minut jednobrankové vedení pohlídala a navíc ještě v poslední minutě vstřelila gól zásluhou Jakuba Koláře, který přehodil brankáře Šnebergra. Hvězda tak prohrála s Karlovými Vary v poměru 1:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: V Chebu nás čekal těžký zápas proti soupeři, který většinu ze svých bodů nahrál v domácím prostředí. My jsme věděli, že k definitivní jistotě záchrany jsme potřebovali získat aspoň jeden bod. Zápas měl celou první půli pod kontrolou celek domácích, kteří hráli velmi agresivní presing, kterým nám nedávali příliš času při zpracování a následné rozehrávce. V druhé půli od toho ustoupili a nám se začalo dařit směrem dopředu. Naše šance vygradovali po chytře rozehrané standardní situaci Šišky, který našel za obranou Koláře, kterému se podařilo prostřelil domácího brankáře. Bohužel, hned za minutu jsme inkasovali vyrovnávací gól po nedůrazu na levé straně. Druhý gól jsme vstřelili po krásné a přímočaré akci Majora, který našel průnikovou přihrávkou Diviše, který se nemýlil. V poslední minutě jsme zopakovali stejnou akci, jako při prvním góle, na jejímž konci byl domácího brankáře přehazivší Kolář. Kluky chci velmi pochválit za dnešní koncentrovaný a týmový výkon. Jsem na ně neskutečně hrdý.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
J. Šneberger [-] - J. Netrval [-] , R. Žídek [-] (86. T. Balák [-] ) - M. Dočekal [-] , J. Kraclík [-] , A. Fidler [-] , M. Dobeš [-] , P. Lhotský [-] (72. L. Hajmacher [-] ) - R. Liguš [-] - J. Větrovec [-] , D. Mácha [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Kocmánek [-] , K. Major [-] , J. Hájek [-] , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] , R. Veselský [-] , P. Kotrla [-] , R. Kolář [-] , J. Durdis [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 64. D. Mácha , 82. J. Větrovec - 37. J. Kolář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmat David - TŮMOVÁ Michaela, VASILKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku