Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:30

24.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorka si poradila bez problémů s Hvězdou


Branky


0

Mariánské Lázně, které se nacházejí na třetí příčce tabulky krajského přeboru, hostily v rámci 24. kola tým Hvězdy Cheb, které se v poslední době daří výborně. Proti Mariánským Lázním jim ale Hvězdě stačily síly pouze na první polovinu. V té druhé pak inkasovali šestkrát a o vítězi klání bylo jasno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro Hvězdu. Poté, co totiž chyboval ve středu hřiště Michal Drahorád, dostali se hráči hostujícího celku do brejku, který řešil až brankář Šmejkal nedovoleným zákrokem, za který byl nařízen pokutový kop. Ten proměnil Miroslav Dobeš a Hvězda se dostala do vedení. Následně se hrálo nahoru dolů, ale více na míči byly Mariánské Lázně, které vysílali na hostujícího gólmana jednu střelu za druhou. A do konce poločasu dokázaly nepříznivé skóre otočit ve svůj prospěch poté, co se prosadil ve 30. minutě Jan Kovář, kterého za deset minut následoval Jaroslav Kovařík.

 

 

Ve druhém dějstvím byla hra už jednoznačně ve prospěch domácího celku. Ten byl běhavější, aktivnější a důraznější, z čehož také pramenily jeho branky. Viktorka střílela na brankáře Šnebergra z každé pozice a to ji přinášelo úspěch. Už v 53. minutě se dostala Viktorka do dvoubrankového trháku zásluhou Tomáše Kabeláka. Když se za další dvě minuty trefil Jaroslav Kovařík, bylo to už 4:1. A za další minutu lovili míč zpoza brankové čáry hosté už popáté, když mířil přesně Tomáš Kabelák. S chebskými hráči to nevypadalo vůbec dobře a na dobrý pohyb domácího celku nestačili. Když se do konce zápasu ještě prosadili Tomáš Šilhán a Patrik KavalírJanem Bílkem, bylo o vítězi utkání definitivně rozhodnuto. Mariánky zvítězily nad Hvězdou vysoko 8:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Zdeněk Kotoun: Že vyhrajeme takhle vysokým rozdílem jsme neočekávali. Udělali jsme před zápasem několik změn v obraném rozestavění a také v záloze byla jedna změna. Začali jsme ale celkem špatně, kdy jsme hned ve 3. minutě udělali hrubou chybu a jejich útočníci šli sami na bránu. Do toho jim vyběhl brankář Šmejkal, který fauloval a byl odpískán pokutový kop, který hosté proměnili. Do poločasu jsme ale výsledek dokázali otočit a do šaten jsme šli s tím, že je ve druhém poločase uběháme. Ve druhém poločase se pak góly začaly sypat, hráli jsme to jednoduše po zemi a stříleli z každé pozice, takže jsme zasypali střelami brankáře hostí. Hodnocení může být jenom kladné a nenašel jsem jedinou chybu. Možná hrubku Michala Drahoráda, kdy po jeho chybě jsme dostali gól z penalty. Všichni jinak odvedli perfektní výkon. Já jsem naprosto spokojený.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - A. Král [-] , J. Kovařík [-] (69. T. Šilhán [-] ) , A. Novák [-] - J. Sadílek [-] , M. Drahorád [-] (52. D. Cinkanič [-] ) , J. Šaliga [-] , P. Kavalír [-] - V. Kotous [-] , T. Kabelák [-] (59. J. Bílek [-] ) , J. Kovář [-]

FK Hvězda Cheb
J. Šneberger [-] - J. Netrval [-] , R. Žídek [-] (65. L. Hajmacher [-] ) - M. Dočekal [-] , J. Kraclík [-] , A. Fidler [-] , M. Dobeš [-] , P. Lhotský [-] (60. T. Balák [-] ) - R. Liguš [-] (75. M. Nečekal [-] ) - J. Větrovec [-] , D. Mácha [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Godža Ladislav - PESCHEL Filip, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.