Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:30

24.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová nastřílela Kynšperku 23 branek. Pak byl zápas ukončen


0

Březová, která se nacházela na druhém místě tabulky, přivítala v rámci 24. kola poslední Kynšperk. Bylo více než pravděpodobné, že zápas skončí jasným vítězstvím. Ale že to skončí takhle, to čekal málokdo. Březová zvítězila v poměru a teď dobře čtěte: 23:1. A čtěte pozorně i dále. Utkání bylo ukončeno v 60. minutě, protože Slavoji se zranilo několik hráčů a duel tak musel být ukončen.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kynšperk zavítal na hřiště Březové s pouhými deseti hráči a už to mnohé naznačovalo. Březová na první vstřelenou branku nečekala dlouho a už ve 4. minutě se radovala po střele Michala Slabyhoudka. K překvapení domácího obecenstva bylo za další minutu vyrovnáno, když se prosadil Radek Panajotov. Jenže to bylo ze strany hostujícího celku vše a od té doby už začalo úřadovat mužstvo domácích. Už v 6. minutě střílel přesně Tomáš Bereczký, kterého následoval chvíli na to Jiří Šellong a domácí vedli už 3:1. Nemá smysl psát minuty branek, protože góly do sítě Kynšperka padaly jeden za druhým a do poločasu jich tam napadalo celkem 16! Dvakrát za sebou se prosadil Roman Domin, jednou Jiří Šellong a po něm Milan Čižnár. Pak přišla na řadu sedmiminutovka Tomáše Bereczkého, který se v tomto časovém úseku trefil čtyřikrát. Bylo to 11:1 pro domácí a hostující síť se stále a stále vlnila. Do konce poločasu se ještě prosadil dvakrát Vladimír Träger, jednou Jiří Šellong a dvakrát Tomáš Bereczký, který tak během prvního dějství vsítil sedm branek a obě mužstva odcházela do šaten za stavu 16:1.

 

Ve druhém poločase se hrál stejný fotbal. Březová si vytvářela jednu šanci za druhou a dokázala je také využívat. Kynšperk si musel připadat jako na střelnici, kde však nebyl střelcem, nýbrž terčem. A ten byl trefován téměř neustále. Ve druhém poločase mířili přesně dvakrát Michal Svůra, dvakrát Roman Domin a po jedné trefě do černého přidali Tomáš Bereczký, Milan Čižnár a Jiří Šaloun. Výčet střelců skončil v 57. minutě. O tři minuty poté totiž hlavní rozhodčí Šuma ukončil utkání, protože Kynšperk dohrával v sedmi hráčích. V průběhu zápasu se mu totiž tři borci zranili a zejména to mělo za důsledek, že utkání dopadlo takovou výraznou převahou domácího mužstva. Ještě pro pořádek je nutné připomenout, že hattrick si na své konto připsali Roman Domin s Jiřím Šellongem a neuvěřitelných 8 (slovy osm) branek vstřelil Tomáš Bereczký.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Hráli jsme s posledním týmem tabulky a soupeř byl velice slabý, což se ukázalo na celkovém výsledku. přijel s 11 hráči, neměl na střídání a během utkání odstoupili ze zdravotních důvodů další tři hráči a tím pádem byl zápas ještě dřív ukončen. V této době jsme dokázali vstřelit 23 branek.




Sestavy


FK Olympie Březová
J. Kasl [-] - J. Šaloun [-] , J. Elijáš [-] (26. V. Träger [-] ) , T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] - T. Bereczký [-] , J. Šellong [-] (46. M. Svůra [-] ) , M. Čižnár [-] , P. Peterka [-] , M. Slabyhoudek [-] - R. Domin [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Prančl [-] - R. Panajotov [-] , F. Šefl [-] , M. Najman [-] , M. Bobčík [-] , J. Kocourek [-] , T. Orgoník [-] , Z. Štryncl [-] , F. Hanzlíček [-] , K. Bayer [-]

ŽK: 49. F. Hanzlíček .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Šuma Jakub - TŮMOVÁ Michaela, KUČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.