1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

22.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda hrála s Královským Poříčím bez branek


Branky


0

Hvězda v poslední době nehrála zrovna atraktivní fotbal, ale čas od času ji to přineslo body. Se stejným záměrem, tedy poctivou obranou a vyčkáváním nastoupila do zápasu 22. kola, ve kterém hostila Královské Poříčí. Pro oko diváka bylo jen nešťastné, že se stejným záměrem nastoupil i hostující celek, takže zápas skončil bezbrankovou remízou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty se ani jeden z týmů nikam netlačil a kombinace vázla zejména při přechodu do vápna jednoho či druhého týmu. Když už se zdálo, že by se mohla naskytnout gólová příležitost, zafungovala obrana jak Hvězdy, tak i Královského Poříčí a během prvního poločasu si v podstatě obě mužstva vytvořila po jedné šanci, která však brankou neskončila.

 

Ve druhé půli byl k vidění fotbal hodně podobný tomu prvnímu a zejména stejný v tom, že se ani jeden z týmů neprosadil gólově. Soupeři jako by vyčkávali na chybu protivníka, která však nepřišla ani na jedné straně. Celkem nepohledný fotbalový mač tak skončil bezbrankovou remízou a dospěl do pokutových kopů, ve kterých byl šťastnější tým domácí, tedy tým Hvězdy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Fotbal to byl úplně o ničem jak z naší stany, tak od soupeře. Zranila se nám dvojice stoperů a dohrávali jsme slátaní, hodně lidí chybělo. Bylo to prostě o ničem, možná zaslouženě. Jestli byla na každé jedna a půl šance, tak to bylo příliš.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
J. Šneberger [-] - J. Větrovec [-] (46. R. Žídek [-] ) , J. Netrval [-] - M. Dočekal [-] , J. Kraclík [-] (46. M. Hlivjak [-] ) , A. Fidler [-] , T. Balák [-] , P. Lhotský [-] , M. Dobeš [-] , L. Hajmacher [-] - R. Liguš [-] -

Baník Královské Poříčí
P. Přibys [-] - D. Javorský [-] (88. R. Boček [-] ) , M. Tuschinovschi [-] , R. Jelínek [-] , L. Kalous [-] , M. Dufek [-] (46. L. Friml [-] ) , J. Drobný [-] , S. Nguyen [-] , J. Samek [-] (31. A. Majer [-] ) , T. Kričfaluši [-] , J. Miksa [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat Robert - ŠMAT David, BUŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.