5:2
(2:0)
86. P. Veselý
87. P. Veselý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim si poradila na domácí půdě s Lomnicí


Branky


11. M. Hotěk , 43. M. Hotěk , 49. J. Kliment , 77. J. Hodina , 90. J. Hodina - 86. P. Veselý , 87. P. Veselý (p.)
0

Toužim v předchozím utkání bojovala na hřišti Březové, kde prohrála 6:4 a náladu si tak chtěla spravit před domácími fanoušky v rámci 21. kola, ve kterém hostila Lomnici, která však zvítězila za tři body proti zvedajícím se Citicím. Utkání nakonec nepřineslo velké drama a Toužim opět ukázala, že na domácí půdě je velmi silná.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro domácí celek velmi dobře. Aktivní pohyb směrem dopředu přinesl první branku v 11. minutě, kdy rozvlnil poprvé síť za zády Marky Miloslav Hotěk. Po inkasované brance se Lomnice zvedla a hrálo se nahoru dolů. Diváci v Toužimi viděli několik slibných brankových příležitostí, ale na další branku museli čekat až do 43. minuty. K jejich radosti to byl opět Miloslav Hotěk, který poslal míč za brankovou čáru a zvýšil vedení Toužimi na dvoubrankové.

Do druhého poločasu chtěla Lomnice vstoupit lépe než do úvodního dějství, jenže se ji to nepovedlo. Už po třech minutách totiž mířil přesně mezi tyče Josef Kliment a rázem z toho bylo tříbrankové manko Lomnice. Ta sice bojovala, tlačila se do zakončení, jenže ve finále ji chyběla přesnost. Komplikaci za jakýmkoliv bodovým ziskem pak přinesla 66. minuta, kdy byl vyloučen Novák a hosté dohrávali v deseti. Toho dokázal využít za jedenáct minut Jan Hodina, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zvýšil na 4:0. Přeci jen ale malé drama na konec zápasu k vidění bylo, když se čtyři respektive tři minuty před koncem prosadil dvakrát Pavel Veselý. Závěrečný tlak ale z hostující strany nepřišel, protože v poslední minutě utkání mířil přesně podruhé v zápase Jan Hodina, který stanovil konečné skóre mezi Toužimí a Lomnicí na 5:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Marek Daněk: Uspěli jsme a jsme za to samozřejmě rádi. Dali jsme rychlou branku, potom se hrál fotbal na obě strany a do konce poločasu jsme přidali další gól. Hrálo se nám lépe a hosty jsme téměř k ničemu nepustili. Vedli jsme 4:0, ale trochu jsme polevili a soupeř dal během minuty dva góly. Pak jsme ale přidali pátou branku a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Lomnice
Petr Zindl: Na zápas jsme odjížděli bez dvou zraněných a dvou totálně zaneprázdněných hráčů. Při rozcvičce se nám zranil další hráč a asi ve 30. minutě ještě jeden. Pak jsme museli do hry poslat náhradního brankáře a dalšího hráče na střídání jsme neměli. Zápase se nevyvíjel podle našich představ a předvedli jsme nejhorší výkon v jarní části sezony. S takovým výkonem jsme na body nemohli ani pomýšlet.



Sestavy


SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Hodina [-] , J. Metlický [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Hudec [-] , K. Klepal [-] (74. T. Moravec [-] ) , M. Hotěk [-] (61. T. Adamický [-] ) , J. Bláha [-] - J. Vild [-] , J. Kliment [-] (70. D. Drabík [-] )

TJ Lomnice
J. Marka [-] - J. Šlais [-] , M. Pitner [-] , P. Veselý [-] , D. Novák [-] , M. Veselý [-] , J. Janovský [-] , L. Maňák [-] (60. R. Schrehart [-] ) , R. Čipera [-] , J. Šváb [-] , P. Malinkovič [-]

ŽK: 89. J. Bláha - 52. R. Čipera . ČK: 66. D. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hlavatý Josef - LHOTKOVÁ Veronika, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 17 79:29 41
2 FK Ostrov B 17 46:24 37
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 17 55:40 34
4 TJ Karlovy Vary-Dvory 17 57:37 30
5 Baník Královské Poříčí 16 57:35 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Marek Klepáček 20
2 Filip Němec 19
3 Marian Geňo 19
4 Jan Tolar 18
5 Jaroslav Zedníček 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 64 57,1% 0
2 Karel Chovánek 63 56,8% 0
3 Venca Likeš 61 54,5% 0
4 Jiří Pužman 60 55,6% 0
5 Marian Geno 58 59,2% 0
Zobrazit celou tabulku