P. Malinkovič 26. (vl.)
T. Pilař 51. (p.)
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek přišel o bod v samém závěru. Lomnice bere plný počet


Branky


26. P. Malinkovič (vl.) , 51. T. Pilař (p.) - 34. J. Oršula , 62. P. Malinkovič , 88. Z. Joza (p.)
0

V Nejdku se jen tak nevyhrává. To by řekl snad trenér každého týmu v krajském přeboru a to hlavně proto, že je to ověřený fakt. Na podzim tam dokázaly zvítězit jen Mariánské Lázně a Březová, na jaře nikdo. Tedy až do 19. kola v jehož rámci přivítali nejdečtí fotbalisté Lomnici. Ta přijela připravená na sto procent a domácí celek dokázala nakonec porazit těsně o jeden gól.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty utkání měli nejdečtí fotbalisté míč na nohách častěji, přihrávali si, kombinovali, jenže do pořádné šance se ne a ne dostat. Lomnice přijela do Nejdku připravená a zejména v obranné činnosti byla urputná více než kdy dříve. Nepříjemnost ji však vznikla ve 26. minutě, kdy si míč srazil do vlastní brány Petr Malinkovič. Dlouho ale smutnit hosté nemuseli. Ve 28. minutě přišel na hřiště Jan Oršula. Ten sice svojí první šanci, kdy přestřelil branku téměř z hranice malého vápna, zmařil, jenže chuť si spravil chvíli na to, když ho vysunul do úniku Joza a tváří v tvář Hillebrandovi nedal šanci. Za stavu 1:1 také obě mužstva odcházela do šaten.

 

 

I ve druhém poločase se dostal tým Nejdku do vedení. Běžela 51. minuta hry, kdy se do míče opřel Tomáš Pilař a rozvlnil síť za zády Procházky podruhé. Jenže stejně jako v prvním poločase, tak ani ve druhém dějství se domácí z vedení neradovali dlouho. Joza totiž utekl po křídle, naservíroval míč před malé vápno Petru Malinkovičovi a ten se nemýlil. Lomnice pak měla několik příležitostí strhnout vedení na svoji stranu a nakonec se jí to také podařilo. V 88. minutě totiž utekl domácí obraně Zbyněk Joza, obešel brankáře a měl před sebou už jen prázdnou klec. V tu chvíli ale přišel faul nejdeckého gólmana Hillebranda, červená karta a nařízený pokutový kop. Toho se zhostil sám faulovaný a také ho proměnil. Nejdek tak v závěru zápasu přišel o cenné body a s Lomnicí prohrál 2:3.  

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Lomnici pomohla k vítězství jednoduchá taktika. Nechala nás držet míč a soustředila se na hluboký blok. Dvakrát jsme vedli, přesto hosté ze dvou brejků vyrovnali. Obrat hosté dokonali sedm minut před koncem, když si z dalšího brejku hostující útočník došel pro penaltu, kterou následně proměnil.

TJ Lomnice
Petr Zindl: Hru Nejdku jsme si nějakým způsobem nastudovali, zjistili slabiny týmu a z toho jsme celé utkání těžili. V zápase možná měli více ze hry domácí, kteří drželi častěji míč na kopačkách, ale bylo to spíše v půlce hřiště než na naší polovině. Více gólových šancí jsme měli my a je škoda, že jsme další příležitosti nevyužili, ale vítězství bereme i vzhledem k tomu, že v Nejdku se jen tak nevyhrává.



Sestavy


FK Nejdek
J. Hillebrand [-] - T. Chlup [-] (86. J. Nádeníček [-] ) , A. Mandous [-] , P. Ševčík [-] (65. J. Rutrle [-] ) , F. Rutrle [-] , J. Falatek [-] , T. Pilař [-] , J. Pachta [-] , R. Kinkal [-] (77. J. Valvoda [-] ) , T. Jílek [-] , J. Kurtin [-]

TJ Lomnice
J. Procházka [-] - M. Veselý [-] , Z. Joza [-] , P. Malinkovič [-] , D. Novák [-] , R. Bureš [-] (28. J. Oršula [-] ) , R. Čipera [-] , L. Maňák [-] , J. Kníř [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 56. F. Rutrle , 68. T. Chlup - 5. L. Maňák , 34. D. Novák , 57. R. Čipera , 58. J. Oršula , 78. J. Kníř , 83. Z. Joza . ČK: 85. J. Hillebrand .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kučka Jiří - PACHTOVÁ Michaela, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.